je to kravina uplna, je o tom milion clankov vsade a aj tak stale budu ludia tvrdit ze ked sa oholis budu ti rast chlpy hrubsie a tmavsie a rychlejsie a neviem ako este -.-.-.-.-.-.-.-.-
áno.. teda ak to máš v génoch.. niekto nikdy nebude mať bradu lebo ani jeho oco ani dedo atď ju nemali... ale za normálnych okolností ti zhrubne a potom po čase budeš stále zarastať rovnako
@narazuvzdornaa hned ako si si dala, ze muz? ci najprv si bola normalne ap otom pridali "fake"? lebo to "vybavilo" mi vyznelo tak, akoby to najprv bolo OK a potom ludskym zasahom nejak..
Pravda to neni. Castym holenim fuzy rastu rychlejsie v prve dni.. potom sa rast spomali. Pokial si chces nechat narast koziu briadku, tak sa prestan holit, folikuly dostanu moznost na vyvijat a aj slabsie chlpky casom spevneju, a stmavnu, ale zalezi tiez na tom kolko mas rokov... nechat si narast 2 chlpy na brade za to moc nestoji.. v tom pripade treba pockat. Inak na urychlenie rastu fuzov je dobry sport, prestat fajcit, prestat masturbovat, a pozmenit jedalnicek... aby fuzy mali latky ktore na svoj rast potrebuju. Je na to tiez dobra limetkova stava zmiesana s mletou skoricou, ci kokosovy olej so skoricou. Neviem teraz v akom pomere... to uz by si si musel zistit na nete. Vela sa da docitat na zahranicnych strankach. Daj si do vyhladavaca "How to grow beadr faster", a preloz si to v translatore ak nevies po anglicky. Vela stastia.
Cauko, vyskusaj Bradorast, je to vyzivovy doplnok na prirodnej baze. Helpne Ti s rastom aj zahustenim. Ak ti nerastie vobec nic, tak to je bohuzial genetika, ale ak rastie aspon daco, tak s tym sa vie nieco robit. Hlavne sa casto nehol, to je blbost, tym sa rast neurychli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
jedine cas, ani neviem ako a bude
@etelnair o tom som už tiež čítal, preto hľadám nejaké iné riešenie, najlepšie najaký kozmetický prípravok, nwm či vôbec dačo také je ...
@narazuvzdornaa ty 38rocny ujo (inac ako to, ze tam mas "fake"? to samo robi? , uz si aj zabudol na take trampoty, ze?
Ja sa už môžem na prírodu spoľahnúť.
bud nic , alebo plnofuz.
ale inak nepomoze ti nic , genetika je genetika
Ale je to svinstvo, co ak som sa doteraz tvaril, ze som atraktivna, rozhladena a vtipna sedemnastka?