Je pravda ze ked chllapec vidi dievca hned mysli na sex aked vidi dievca chlapca ce byt s nim kamratka
podla mna je to najvacsia karovina aku som kedy pocul ked je dievca pekne urcite hned nemyslim na sex aspon jaaa ale o dievcatach to nevem pretoze som chlapec
Takže by som sa mala konečne vyjadriť čo?? Tak v mojom veku nemyslím pri prvom pohlade na chalana na sex.A dúfam že časom ani nebudem..
Ono ide aj o človeka,napríklad ide o jeho povahu,môže mi byť kamarát alebo frajer či iba vysnívaný idol Síce úpovahu nevidíme hned,môžme ju odhadnúť aj pri prvom dojme,aj súdiť podľa výzoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Takže by som sa mala konečne vyjadriť čo?? Tak v mojom veku nemyslím pri prvom pohlade na chalana na sex.A dúfam že časom ani nebudem..
Ono ide aj o človeka,napríklad ide o jeho povahu,môže mi byť kamarát alebo frajer či iba vysnívaný idol Síce úpovahu nevidíme hned,môžme ju odhadnúť aj pri prvom dojme,aj súdiť podľa výzoru