Je pravda že si chlani viac vážia vzťah s babou keď si ho museli "vybojovať"?
Všade to píšu, že ak chce baba chalana, tak sa mu nesmie sama vnucovať, že chalani majú radšej, keď o ňu musia bojovať a snažiť sa získať ju... Ale niekde inde zasa píšu že chalani majú radi keď baba spraví prvý krok...
Dnešná doba je totálne naopak ... ja veľmi nemusím ked sa mi nejaká vnucuje...aj ked moji kamoši to priam zbožňujú...asi som stará škola v tejto veci ...ale mňa už zaujíma iba jedna čiže to neriešim
tak ti neiniciativni maju radi, ked baba spravi prvy krok - ani nadalej nemusia nic robit.
ti "lovci" stratia o "korist" zaujem, ked sa k nim ona sama priplazi - ide im skorej o ten pocit lovenia, ako o tu korist.
z toho, ako som to formulovala, si mozes domysliet, aky mam vztah k obom tymto skupinam - negativny.
ani jeden extrem nie je podla mna dobry.
sice by podla mna mal spravit prvy krok muz (nechcem byt ta, kto bude iniciativnejsi), ale zase by si sa nemala hrat uplne na nedostupnu, lebo normalneho chlapa tym odradis a zostane ti lovec, ktory, ked ta konecne ulovi, ta aj tak potom necha plavat a pojde lovit inam.
Ja som ešte nikdy nespravil prvý krok,čakam kím ona ale nikdy onu nebojujem a ked pochopím že ju mám rád a chcem ju už je neskoro . aj ked sa vravi že nikdy nie je neskoro!
ak sa žena nasilu snaží byť nedobytnou tak to vyzerá skôr smiešne a namysleno.... a ak zas žena, čo je od prírody pasívna chce urobiť prvý krok, tiež to nevyznie dobre...
Jeden mi raz tvrdil, že u neho to tak nejak fungovalo. Aj keď podľa mňa to bolo len to, že keď bola baba aktívna, tak si u neho nepohoršila, akurát mala tú smolu, že ju nikdy až tak strašne nechcel, ako inú, kde bol tým aktívnym on. Druhému zas prvý krok od baby nevadil a u tretieho si ani neviem predstaviť, že by on mal byť ten bojujúci. Čiže to považujem za individuálnu vec.
A ide aj o to, ako sa ľudia zoznamujú. Ak to má byť baba "spoznal som ju na diskotéke a teraz mi vypisuje", tak je to asi niečo iné, ako "poznám ju už nejakú dobu, je mi vcelku sympatická a začala mi vysielať signály".
ak ide o vybojovanie vztahu, tak aj ano, ale nie o vybojovanie zaujmu!...pretoze chlapovi dopne, ze sa mu neoplati "dobyjat" nejake dievca s neistym vysledkom, a nakoniec zisti, ze sa jej od zaciatku nepacil, a on s nou len stracal cas, ale jej sa pacil zaujem, takze ho stale drazdila, pricom s nim nechcela mat nic spolocne....preto radsej chlapi pojdu po zene, kde vidia jej zaujem
do takeho vztahu by som ani nesla...mam rada ked veci idu same, vtedy je to super. nepotrebujem nikoho natahovat a rozhodne by som nezniesla keby on natahoval mna.
no zabojovat na zaciatku aby videla ze je onu zaujem to je prirodzene!!!.... ukazat ze je onu vazny zaujem ale
zaujem rovnoako potesi aj chlapa a aspon bude vediet nacom je a ze ci sa mu vobec oplati ist dotoho...ale jedna vec je ista zabojovat a roztrhnut sa to je veelky rozdiel...lebo dnesne dievcata sa rady hraju na uplne nepristupne a pritom to ten chlap ani netusi cojezac lebo by ju len chcel spoznat ale baba si hra vo svojom ruzovom svete nepristupnu a natahuje chlapa ako soplik ....damy hrajte sa na nepristupne ostanete na ocot .....
No nemám toľko skúsenosti aby som to vedel povedať jednoznačne ale napríklad v materiálnej oblasti má pre mňa väčšiu cenu vec o ktorú som musel dlho usilovať ako tá ktorú som len tak dostal. A tak aj vzťah podľa mňa treba budovať. Venovať mu energiu záujem a drobné radosti a on potom je silnejší a pre človeka má potom stále väčšiu cenu a je aj pevnejší nerozpadne sa pri prvej nepríjemnosti. Takže myslím že áno o dlhodobý vzťah treba každodenne bojovať. Teraz si nie som istý či som odpovedal na to na čo si sa pýtala ale tak...
Kto si vie vazit vztah, bude si ho vazit bez ohladu na to ako tazko k nemu prisiel. Kto si ho nevie vazit, alebo nemieni vazit, ten si ho vazit nikdy ani nebude.
Ja na nejake boje a natahovacky nemam dost energie, ani casu. Takze vymyslanim a dotahovanim si to slecna moze len kvalitne pohnojit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
u nas to bolo tak, že on urobil prvý krok, a nie ja.
ale už ked si vo vztahu ,tak je jedno kto komu prvy zavola..
no ale k otazke. niektorým sa to páči ked si neprístupná, iným nie. Ale myslim, že vo vätšine prevažuje tá prvá možnost. to je moj nazor.
ti "lovci" stratia o "korist" zaujem, ked sa k nim ona sama priplazi - ide im skorej o ten pocit lovenia, ako o tu korist.
z toho, ako som to formulovala, si mozes domysliet, aky mam vztah k obom tymto skupinam - negativny.
ani jeden extrem nie je podla mna dobry.
sice by podla mna mal spravit prvy krok muz (nechcem byt ta, kto bude iniciativnejsi), ale zase by si sa nemala hrat uplne na nedostupnu, lebo normalneho chlapa tym odradis a zostane ti lovec, ktory, ked ta konecne ulovi, ta aj tak potom necha plavat a pojde lovit inam.
ak sa žena nasilu snaží byť nedobytnou tak to vyzerá skôr smiešne a namysleno.... a ak zas žena, čo je od prírody pasívna chce urobiť prvý krok, tiež to nevyznie dobre...
... konaj tak ako to cítiš v sebe...
A ide aj o to, ako sa ľudia zoznamujú. Ak to má byť baba "spoznal som ju na diskotéke a teraz mi vypisuje", tak je to asi niečo iné, ako "poznám ju už nejakú dobu, je mi vcelku sympatická a začala mi vysielať signály".
Ked s tebou dotycny nie je vo vztahu kvoli tebe, ale kvoli tomu, ze jeho egu robi dobre, ze ta musel dobijat, tak podla mna nie je o co stat.
do takeho vztahu by som ani nesla...mam rada ked veci idu same, vtedy je to super. nepotrebujem nikoho natahovat a rozhodne by som nezniesla keby on natahoval mna.
zaujem rovnoako potesi aj chlapa a aspon bude vediet nacom je a ze ci sa mu vobec oplati ist dotoho...ale jedna vec je ista zabojovat a roztrhnut sa to je veelky rozdiel...lebo dnesne dievcata sa rady hraju na uplne nepristupne a pritom to ten chlap ani netusi cojezac lebo by ju len chcel spoznat ale baba si hra vo svojom ruzovom svete nepristupnu a natahuje chlapa ako soplik ....damy hrajte sa na nepristupne ostanete na ocot .....
Ja na nejake boje a natahovacky nemam dost energie, ani casu. Takze vymyslanim a dotahovanim si to slecna moze len kvalitne pohnojit.