Vraj to funguje na princípe, že opačné pohlavie sa zväčša bojí prihovoriť k vyslovene peknému/peknej potencionálnej partnerke/ potencionálnemu partnerovi a tým sa nič nestane A u škaredých si povie "šak bude aj daľší/daľšia" ...
@majo Dobre pán filozof, pojem subjektívny dnes nechajme bokom...pekný človek=upravený, čistý, slušne oblečený .... škaredý človek = hadry so žmolkami, zvláštny xicht, ničim nezaujímavý...... dajme tomu !
To skôr idioti, s tým už však ide aj vzhľad.... Idioti majú vysoké sebavedomie a skúsia to prvý, použitú nejaké idiotské triky a majú to... ktoré dievča by si už len všimla tichého chalana v kúte, ako si číta knihu? V živote som také nestretol....!!
K tomu že pekne oblečený, mám dojem že na Slovensku - pekne oblečený = povrchný debil. Not true...
ja si myslím, že sa nedá jendoznačne odpovedať takže sa zdržím hlasovania.... pretože ako kedy, ako komu... proste zaleží od povahy človeka či vie zaujať aj inak... a tak no... a ako @3 krasa je subjektivna... čiže no...
@neviemsivybratnick No a vidím, že ty si len zúfalý z toho , že nemáš kde ko*** omočiť...pretože povedať z brucha, že kto je pekne oblečený=povrchný debil je prinajmenšom úbohosť...Ja sa obliekam obyčajne, aby si zas nevykladal z dvoch viet esej o mne, aký som A akoby si ťa mohla všimnúť, ak len tráviš celé dni doma a tváriť sa , že robíš "čo ťa baví"?! Bol som tiež tichý človek, nikto si nevšímal mňa, ja som si tiež nikoho nevšímal, ale vďaka ujasneniu myšlienok som zistil, že takto to nemá cenu a treba sa aj troška ukázať
možno že aj áno... newchcem to povedať škaredo, ale ak nemaju nejake sebavedomie, nevážia si seba tak sa dajú dokopy s pomaly hockým, len aby neboli nebodaj samy...
a ako si môžme všimnúť, taketo sa deje aj u naramne peknych ludí
@trdelniiiq Ty čo sa zapájaš? Teba nikto nevolal voe....som skočil do Majka? A kde som skočil do Majka? Že som mu povedal pán Filozof? Smiešny si jak moje dnešné raňajky
@normane Nuž, niektorý ako ty, asi iba na sex... počkaj, nie, to nie je ani sex, tomu sa hovorí šukačka .
Iný zase preto, lebo svoju priateľku ľúbia - hovorí ti niečo to slovo? Skús slovník, nie je to ani také drahé a možno ti ho rodičia kúpia ak pekne poprosíš. Ale počkaj, už je toľko hodín, utekaj spať, ak ťa tu nájdu, nič ti nekúpia a ty budeš idiot do konca života !
@depropex veru ani tie nedavno sa mi zda ze sa vsetko ale uplne vsetko (potraviny,chlast,cigarety) neskutocne zdrazilo a teraz za Milenku chcu u nas aj 1,70 ale mam normalne vino ktore je v jednej vinoteke lacnejsie ako cuco
je pravda, ze tym krajsim (popripade este aj inteligentnejsim) s ludia so sudnostou boja prihovorit a automaticky budu skusat stastie na lahsom objekte. no potom su tu este ludia bez sudnosti, ktori skusaju vsade, kde sa da. cize ja si myslim, ze pekny a inteligentny clovek si nenajde svoj ekvivalent tak skoro, ako skaredy (a hlupy), ale nie je odsudeny na to, aby bol sam, kedze vzdy tu budu ludia, co sa absolutne nevedia zhodnotit a myslia si, ze prave oni budu mat u toho pekneho sancu. a taki tu budu vzdy. cize aj ten pekny moze mat vztah hocikedy, ked bude chciet.... lenze s niekym, kto je "pod jeho uroven".
@elemia ee elka ee elka ee to tvoj partner si expresne našiel partnerôčku to on je škaredosť! a ak je to náhodou tak že aj ty aj on ste nevzhľadní, tak @52 vám veští dlhý život spoločný a tvojmu partnerovi toto tuto vuóóóóbec nevadí v tomto prípade
@2 ale niečo na tom je...inak býva tiež že keď je vo vzťahu pekná baba tak chalan je škaredý a naopak....dvaja pekný ľudia spolu to jednoducho nemôže fungovať
Eh to už je čo za výrok? No čo ja viem. Nevediem štatistiku...podľa mňa skôr si nájdu partnera spoločenskí ľudia so záujmom niekoho mať. Poznám aj pekných aj škaredých, čo už majú a v mojom veku, teda sú mladí a všetci by sa teda dali brať akože si našli niekoho skoro, ale všetci mali to spoločné, že niekoho chceli a niečo pre to robili, teda sa stretávali s ľuďmia boli otcorení spoznávaniu nových ľudí...ale tak pekní ľudia sú celý život niekým obletovaní...
Áno, menej atraktívnejším jedincom je viac jedno,ako bude ich partner vyzerať, pretože poznajú svoje možnosti, zatiaľ čo atraktívni ľudia vyhľadávajú rovnako dobre vyzerajúcich, pretože atraktívnej babe po boku škaredého chlapa automaticky "hodnota na trhu"
klesá. Výnimku tvoria nechutní, pupkatí milionári./i keď tí naozaj prachatí pupkatí vačšinou nie sú, pretože aj im ide o prestíž. No a ja čakám na sexy mimozemšťana.
súhlasím s @64 , nie je to pravda, že škaredí majú skôr partnera, nájdu partnera až v staršom veku, lebo ľudia vtedy zistia, že krása nie je vôbec dôležitá, ale hľadajú spriaznenú dušu, s ktorou by mohli stráviť zvyšok života
tak neviem, ja sa nebojím prihovoriť nikomu, väčšinou skôr ľudia mne, a tí ktorých spoločnosť považuje za pekných sú väčšinou aj tak tupí jak tágo tak sa ich nemám dôvod báť, skôr sa mi hnusia. a keď je niekto pekný a inteligentný zároveň o to radšej sa s ním porozprávam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
to v @2 je skor o sebavedomi
...taká lichôtka...
K tomu že pekne oblečený, mám dojem že na Slovensku - pekne oblečený = povrchný debil. Not true...
a ako si môžme všimnúť, taketo sa deje aj u naramne peknych ludí
tak v @2 si napisal o VYSLOVENE PEKNOM cloveku a o skaredom
ked uz tu chces mudrovat, tak si mal pouzit NIE VYSLOVENE SKAREDY, kedze
a vlastne co tu idem dokazovat, ked je to dalsia odveci diskusia, kde sa idu porovnavat melony s goji
P.S.: Nemám potrebu si niekde omočovať kokot, priateľku mám a ver tomu či nie, nie kvôli sexu
Citujem "@majo Dobre pán filozof"
takze jednoznacne ano.
hoci tu v bb je vyhynuty druh zien ktorym sa pacia skaredi, zato takych 200km zapadne je jedna ktoru vraj zo mna nebolia oci
podla mna je slepucka chudiatko
» media.lolwall.co/c/2012/10/you-r...
Iný zase preto, lebo svoju priateľku ľúbia - hovorí ti niečo to slovo? Skús slovník, nie je to ani také drahé a možno ti ho rodičia kúpia ak pekne poprosíš. Ale počkaj, už je toľko hodín, utekaj spať, ak ťa tu nájdu, nič ti nekúpia a ty budeš idiot do konca života !
ja pisem o nej. Tazke pochopit ?
tebe tu lichotia ze ta volaju trollom.
troll comunity feels ashamed for it
@normane prepac ale nema ma kto prave posteklit tak sa smiat asi nebudem. fakt sry.
tak vidis, aspon nieco, nazvi to napriklad lenka a hned niesi sam
vies preco je lenka najoblubenejsie meno na slovensku ? lebo tak koncia tri najoblubenejsie veci slovakov - palenka, milenka, dovolenka
je pravda, ze tym krajsim (popripade este aj inteligentnejsim) s ludia so sudnostou boja prihovorit a automaticky budu skusat stastie na lahsom objekte. no potom su tu este ludia bez sudnosti, ktori skusaju vsade, kde sa da. cize ja si myslim, ze pekny a inteligentny clovek si nenajde svoj ekvivalent tak skoro, ako skaredy (a hlupy), ale nie je odsudeny na to, aby bol sam, kedze vzdy tu budu ludia, co sa absolutne nevedia zhodnotit a myslia si, ze prave oni budu mat u toho pekneho sancu. a taki tu budu vzdy. cize aj ten pekny moze mat vztah hocikedy, ked bude chciet.... lenze s niekym, kto je "pod jeho uroven".
ja keby som bola chlap, tak sa ta tiez bojim oslovit, povedala by som si, ze mas na lepsieho
skôr je to o tom, aké má človek vnútorné vyžarovanie, ako vníma život a pod.
klesá. Výnimku tvoria nechutní, pupkatí milionári./i keď tí naozaj prachatí pupkatí vačšinou nie sú, pretože aj im ide o prestíž. No a ja čakám na sexy mimozemšťana.