Sny odzrkadľujú, čo sa deje v podvedomí, môže to byť niečo, po čom túžime, čoho sa bojíme, alebo len podoba s niečím, čo sa nám stalo, či už ten deň alebo niekedy skôr. A takto sa z viacerých prvkov vyskladá sen, pričom niektoré sú tam priamo a niektoré sa pretransformujú do nejakej symboliky. A nie vždy záleží na tom, kto z našich známych v tom sne hrá, je tam aj určitý prvok náhodnosti výberu z pamäte. Napríklad niekomu single túžiacemu po pozornosti opačného pohlavia sa môže prisniť, že nejaký kamarát o neho prejavil záujem a nemusí to nič znamenať. Alebo klasika: sen o tom, že niekto konkrétny zomrel.
Alebo takto: Neviem teraz, v akom slova zmysle bolo použité slovo znamenať a naznačovať. Ak to má naznačovať nejaké tvoje vnútorné pocity, tak to tak môže byť a nemusí. Ak to má naznačovať budúcnosť, tak podľa mňa bude skôr náhoda, ak by sa to malo splniť
@anzu hej myslela som tie pocity kamarat o ktorom viem z enieje na baby a mam ho hrozne rada sa mi pacil kedysi...predtym ekd som to o no mnevedel som ho lubila a teraz s ami snival zvlastny sen ...ale pekny....no uz sa mi stlao aj o ze s ami nieco snivalo a potom sa to stalo..napriklad ze som niekde sedela a nieco niekto povedal a mne sa zazdalo ze sa to uz stalo niekedy ze som to zazila..a potom somsi spomenula ze sa mi to kedysi snivalo ....divnee...
@12 aja si stale kukam normalne sa tesim co sa mi bude snivat atak.. ale v poslednom case sami stale zo zvieratmi a stale vtom snare je ze simam davat pozor minule ze okolo mna su falosni ludia atak...
sny nechápem.. je to zmes niečoho nemožného,skutočného a toho po čom možno veľmi túžime. Mne sa sníva takmer každý deň - neviem či je to dobré alebo zlé,ale mám po nich zlý pocit skoro vždy.. pekný sen som už dlho nemala... väšinou sú to vrahovia,úteky či sklamania a klamstvá...
dúfam, že sny neznamenajú vôbec nič, lebo by som si nevedela vyložiť situáciu, že cez vodnú elektráreň sa dostanem veľkou pirátskou loďou do obchodného centra a tam nájdem čarodeja, ktorý o sebe tvrdí že tu bol už pred Voldemortom ...mala by som prestať čítať knihy pred spaním asi...
jasné - sú odrazom podvedomia, vecí ktoré sa tam nejako usadia ako "cookies" .. je super sledovať niekedy aké sprostosti z toho mozog poskladá.. mám rád, keď sa mi niečo sníva, pretože je to ako spánok (čo je samo o sebe cool) v ktorom človek pozerá fakt dosť psychadelický film (v ktorom naviac sám účinkuje)..
napríklad dnes sa mi snívalo, že som na svoje okolie narafičil podvod - všetkých som pozval na svoju svadbu, avšak nebola žiadna nevesta - proste som iba zariadil hostinu, všetkých zhromaždil a následne som im nad večerou oznámil, že to bolo len tak na srandu Na viac - pri hlavnom stole sedeli iba moji spolužiaci (iba chalani) z mojej základnej školy (cca 12 rokov dozadu) s ktorými som sa od tých čias ani raz v živote nestretol..
. verím, že keby nad tým dosť dlho pátram, nejako by som dospel k tomu, odkiaľ taká sprostosť vzišla, ale som presvedčený, že to nepredpovedá nič o budúcnosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Bohužial každá stránka, ktorá píše o výkladoch snov, tvrdila niečo iné - takže som sa veľa nedozvedela :/
napríklad dnes sa mi snívalo, že som na svoje okolie narafičil podvod - všetkých som pozval na svoju svadbu, avšak nebola žiadna nevesta - proste som iba zariadil hostinu, všetkých zhromaždil a následne som im nad večerou oznámil, že to bolo len tak na srandu Na viac - pri hlavnom stole sedeli iba moji spolužiaci (iba chalani) z mojej základnej školy (cca 12 rokov dozadu) s ktorými som sa od tých čias ani raz v živote nestretol..
. verím, že keby nad tým dosť dlho pátram, nejako by som dospel k tomu, odkiaľ taká sprostosť vzišla, ale som presvedčený, že to nepredpovedá nič o budúcnosti..
» www.myprivateboutique.sk/...