no svalnati viac vazia a teda ich silnejsie taha gravitacna sila ale aky efekt to ma na rast ti neprezradim ale ucili sme sa ze kazde posobenie sily deformuje, aj ked to moze byt tak mala deformacia ze ju nemusime ani spozorovat, tak je to mozne ze im to mikro/mili/centineter uberie?
tak ja neviem... ako ja som tiež nejak chudší a viac rastiem do výšky ako do šírky... no po 18-nastke sa bude rásť už iba do šírky keďže cca po 18-nastke ľudia už nezvyknú rásť
zvlastna otazka a neviem co to je za somarina. Sa pozri napr. na nektorych basketbalistov 195cm 120kg s ne vela tukom neni malo Proste vyska je z casti geneticky dana, a ked rodicia mali po 170cm aj prarodicia tak ty asi 190cm mat nebudes ale 180 mozes
Nie celkom, ale ak človek v mladom veku veľa športuje (je svalnatý) tak nenarastie do takej výšky ako by inak narástol, lebo svaly sú príliš hrubé a nejak to tlačí na tie kĺby a kosti. Preto mam s veľkou pravdepodobnosťou krátke nohy
@mardzi93 tak sa pozri na hromadu sportovcov, ktori sportuju od utleho detstva a aki su teraz...
Preto, lebo vidim, co robia mladsi chalani v posilke a len by si ublizili. Pokym poriadne je, tak mu sport rast nemoze obmedzit. Mozno par vynimocnych sportov ako vzpierane. To ci si napisala je proste velky blud
@mardzi93 a pozri na na basketbalistov, volejbalistov. A celkovo nemozes porovnavat profi sport s tym, ze dieta kazdy den bude sportovat. Napr. moj brat, ked bol mensi kazdy bozi den nieco vonku robil a ma 192cm a rodicia maju 170cm.
Akože ja mám 173-4 cm, vždy som bola chudá a teraz pred pár dňami som oslávila 14... ženy v našej rodine sú všetky nízke a tučné, ja chudá a vysoká.... ale pochybujem že by to platilo, skôr by som to odôvodnila že tí vyšší ľudia pôsobia štíhlejšie a nižší tučnejšie Bez urážky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Na entú.
@mardzi93 trvalo dlho si vymysliet taku hlupost?
Preto, lebo vidim, co robia mladsi chalani v posilke a len by si ublizili. Pokym poriadne je, tak mu sport rast nemoze obmedzit. Mozno par vynimocnych sportov ako vzpierane. To ci si napisala je proste velky blud
Dobre, ty si myslíš že je to blud, ja si myslím niečo iné