Je prísne zakázané zakladať diskusie propagujúce vieru, náboženstvo, Boha, cirkvi, politické strany alebo hnutia, politické sme
...je to podla mna zaujimavy názor....zavana diktatorstvom...moralizaciou a tak trochu diskrimináciou...čo vi na to...spravime revolúciu? s pozdrav ...CHE GUEVARA
@ooooo ...včera som škaredo zareagovala na tvoju anketu...mozno si si to ani nevsimol...no ak si si to všimol myslela som si že ten otáznik je odveta...asi som trocha paranoidna...
@15 jasne ze nemas problemy, tak ako nikto, kto takto dementne prispieva do diskusii.
je ironiou, ze kazdy kto takto reaguje (boze ty mas problemy, mat tak tvoje problemy, toto ta trapi...a podobne) ziadne problemy nema
no vies bude to asi tym ze nekdo si robi problemy s obycajnych debilin...a potom asi ten kto to napise si take veci nebere..co tak sa nato pozret tak?..ale nee to by som asik chcela od teba vela ze?
@grietusha....a ešte čosi....Revolucionar čija je harizma traje decenijama postao je univerzalna ikona mladih širom sveta.
Istakao se u ustanku protiv Kubanskog diktatora Batiste koga je zajedno sa Kastrom zbacio
sa vlasti. Gine u Boliviji 8-9 oktobar 1967., ali legenda o Če-u još uvek živi...
@18 ked niekto napise nieco podobne..mysli tym to, ze su ovela vacsie problemy ako taketo malichernosti.
tak to neprekrucaj..
v tejto diskusii nevidim ziadny "problem", proste je to len postreh, ktory sa autorka rozhodla riesit. to je vsetko
@cocca-colla... žiadna revolucia by nebola keby to zbalili na povel takych ako si napriklat ty...hodime spiatočku a čakame pekne v rade...nepredbiehame sa...s pozdravom pectore....
...tak ona je druhá @11jahodka77 má rovnaký problém ako ja @501 :/ aj ja potrebujem revolúciu nechcem byť odkazom na koment ale odkazom na nick ako vy ostatný
...ROVNOSŤ NICKOM aj číselné a poločíselné nicky chcú byť ako slovné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
je ironiou, ze kazdy kto takto reaguje (boze ty mas problemy, mat tak tvoje problemy, toto ta trapi...a podobne) ziadne problemy nema
Istakao se u ustanku protiv Kubanskog diktatora Batiste koga je zajedno sa Kastrom zbacio
sa vlasti. Gine u Boliviji 8-9 oktobar 1967., ali legenda o Če-u još uvek živi...
tak to neprekrucaj..
v tejto diskusii nevidim ziadny "problem", proste je to len postreh, ktory sa autorka rozhodla riesit. to je vsetko
Zabaľ to
...ROVNOSŤ NICKOM aj číselné a poločíselné nicky chcú byť ako slovné