sanca je tu vzdy ... len neni som si isty ze ho naozaj milujes ... ale nevzdavaj sa on sa mozno rychlo "odmiluje" a zamiluje do teba ... aj ked nemyslim ze to potrva dlho .... ach ta mlada laska
@3 fakt ... neni sa coho bat .... ale nic neslubujem ... vsetko je to len chemia ... ale ved uvidis za par rokov , tyzdnom , mesiacov, dni a pochopis ake je nezmyselna zakladat podobne diskusie
Rob to ako som to robila jak: škoď mu ako žena dokáže škodiť mužovi! Kresli mu po výkresoch na výtvarnej výchove, lám mu ceruzky (a voskové pastelky, na to sú obzvlášť hákliví), strapať mu vlasy... Mne to pomohlo. Potom sme spolu sedávali, pokiaľ som nezistila, že sa mi v skutočnosti nepáči
vy sa tu pocuvate??? :o Šak chudera má 11 rokov a normálne dáva diskusiu, ktorá vám možno pripadá drbnutá ale veď baba nie je dospelá... nevravte mi že vy ste v jej veku neboli do nikoho zamilovaní...
Dievča užívaj si dectvo a nepremárni ho tým že budeš chcieť dospieť príliš skoro .... @bloodsuckingvampire nie , ja som v 11 rokoch nebola do nikoho zamilovaná ...
@vevik17 to hovor vieš komu určite sa ti niekto páčil viem že je rozdiel medzi tým keď sa ti niekto páči a keď si do niekoho zamilovaná ale vnímaš ten rozdiel aj 11 ročný človek?
pozri vo vasom veku sa lasky striedaju kazdy mesiac, tak ako jeho prestane po case bavit ta ktoru ma, teba prestane bavit on...je to len na tebe ci si pockas... alebo das ssancu niekomu kto je do teba a ty si zase do ineho a zalezi aj na tom, ci mu ta baba da sancu, ak nie potom ides na scenu drzim palce...
v prvom rade si rozumne uváž či ste "rovnaká liga". ja som na to prišiel až neskôr, čo, resp. koho si môžem "dovoliť" a koho nie osloviť. ak si taká kočka ako tá druhá do ktorej je buchnutý, tak máš šancu. v opačnom prípade....nope. hlavne sa naňho vždy usmievaj. smile is the key
ale jasne že je ja som tiež zbalil chalana ako cumlik, niektori si mysleli, že som ho hned pretiahol alebo niečo take, chcel som ho lebo je proste moj typ, dobre sa s nim citim a to mi staci....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Rob to ako som to robila jak: škoď mu ako žena dokáže škodiť mužovi! Kresli mu po výkresoch na výtvarnej výchove, lám mu ceruzky (a voskové pastelky, na to sú obzvlášť hákliví), strapať mu vlasy... Mne to pomohlo. Potom sme spolu sedávali, pokiaľ som nezistila, že sa mi v skutočnosti nepáči