he neviem.. ja som tiež nosil ruže a darčeky a taak.. ae na darčeky došli napdady..ruže .. už radšej nekupujem pretože neviem vybrat dostatočne peknu.. tajne dufam že moje objatia a pusy budu stačit.. možno je na tom tak isto.. hm?
hm no to poznam.....aj mne sa to stalo.....jednoducho som mu vysvetlila ze sa citim zanedbavana a zacala som trosku viac chodit von bez neho s kamaratmi a tak.....a zopar historiek o tom ako sme boli s tymi chalanmi tam a skvele sme sa bavili a tak .....
zasa robyt mu naschvaly, ze budem hovorit, ako som sa bavila a tak, moze viest k tomu, ze si zacne mysliet, ze je ti s nimi lepsie ako s nim a nebude sa uz snazit....ale to tak nemusi byt...kazdy chalan je predsa iny....no ale podla toho, aky je ten moj, uudzujem, ze nesmeis mu dat moc najavo, ze ho lubis...kaoze, to musis vedet odhadnut..take, ze :miacik, laska moja, .....to mozes povedatraz za cas....ale ne stale....ja som si tak uz raz vztah pokazila....
chuda moje no to mas pekne o hovne ked si ta tvoj chalan prestal rozmaznavat ako male dievcatko fuuuuuuuu jedina rada: nez sa pojdes obesit uisti sa ze lano je dostatocne sile aby ta unieslo aby si neskoncila na voziku...
tu nejde o rozmaznavanie ale o pozornost... ktora baba by chcela chlapa co sa jej venuje minimalne? ja tomu fakt nechapem, ked zena o to nestoji, tak chlap sa jej priam do riti pcha a ked uz o to stoji tak chlap si zacne byt strasne isty a uplne sa zmeni. takych co hraju hentake divadielko na zaciatku mam chut kopat niekam
kazdy potrebuje pozornost. myslis si (Typek), ze ak napriklad chcem, aby si moj chalan vsimol, ze mam novy uces alebo, ze som smutna a potrebujem prosto pohladit a utesit, ze som rozmaznana?! ved na to iste si casto potrpia aj chalani....obcas su aj horsi!!!
Mila Sweetvicki! mozno by pomohlo, keby si mu dala najavo svoju ,,cenu''...aby si nebol taky isty a viac si ta cenil, mala by si ho, si myslim, trocha postrasit. bud sa uvedomi alebo to nema buducnost, lebo ak vztah strati tu iskru, moze ju neskor tvoj chalan hladat inde a to nechces, ze? zazila som nieco podobne...
Keď si vás moc všímame, tak sme podľa vás žiarlivý. Keď s tým prestaneme tak tvrdíte, že vás už tak neľúbime a riešite čo nám je( aj keď nám nič nieje len sa nechceme správať ako voli a dať vám cítiť že vám veríme).
ROZHODNITE SA ČO CHCETE!!!
inak toto je na ďalšiu diskusiu: HOLKI A ICH ( miestami zvrátené )MYSLIENKOVÉ POXODY
mne sa paci ked chalan ziarli... aspon viem ze mu na mne zalezi. teda pokial to ziarlenie nevyzera asi takto: Pici co na neho cumis? Mozem ist do pice, ked chces jeho, nech ho mozes poebat... a pri tom baba len mrkne ockom na nejakeho cudzeiho chalana ktoreho prvy krat v zivote vidi... mrkne a nie ziiiza
vies,mozno je to aj tym,ze nema dobre obdobie alebo ma nejake problemy..to poznaaam..aj ja som sa citila na vedlajsej kolaji ked ten moj vela veci nestihal..a ani mna uz pomaly..ale ak si si ista,ze ta lubi..tak proste mu to povedz a nech sa zacne cinit..len zas chapem aj to,ze cchcem aby na to prisiel saam..a nie aby si mu vsetko ty nadiktovala
si naucena na materialnu lasku to co tu este nikto nepovedal ale chyba je v tebe, lebo chces aby si ta kupoval ked ho nelubis len chces od neho dary tak preco s nim este stracas cas??? rovno sa na nho vykasli, daj si miesto sukne opasok zmaluj sa jak garaze zozadu a si najdi bohateho aspon 40 rocneho pichaca
Baby co vy vlastne chcete? Kurva nic sa vam nepozdava, furt len od nas nieco chcete, ale ked sa spravate jak jebnute, tak musime drzat pice, lebo by ste sa este urazili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mila Sweetvicki! mozno by pomohlo, keby si mu dala najavo svoju ,,cenu''...aby si nebol taky isty a viac si ta cenil, mala by si ho, si myslim, trocha postrasit. bud sa uvedomi alebo to nema buducnost, lebo ak vztah strati tu iskru, moze ju neskor tvoj chalan hladat inde a to nechces, ze? zazila som nieco podobne...
DRZIM TI PALCE
ROZHODNITE SA ČO CHCETE!!!
inak toto je na ďalšiu diskusiu: HOLKI A ICH ( miestami zvrátené )MYSLIENKOVÉ POXODY