Už som sa s tým veľakrát stretol, všetci mi hovoria že je to najťažšie gymnázium v Košiciach a že sú po gadžovsky povedané, dzignute. . Je tu niekto kto by mi to vedel potvrdiť?
@maros1997 pretože určite máme jednoduchší život ako na Šrobárke, čo sa týka učenia. I ked je pravda že nemáme také meno ako Šrobárka, určite sa uplatníš rovnako či už na vysokej alebov práci.
@maros1997 to záleží od učiteľa. Traja učia, z toho jeden je ten typ čo ti dá známku len preto že máš zapnutý fb, inak vôbec nič nerobia. Zvyšný dvaja naučia. Ale informatika sa delí na skupiny, takže v pohode môžeš prejsť do druhej skupinyy k lepšiemu učiteľovi.
@zuzanka1010 To akože hocikedy si môžem zmeniť skupinu alebo tam zistím že ktorý učiteľ je najlepší? Takže informatika sa učite aj programovanie a tak?
@maros1997 tedak ked nájdeš spolužiaka ktorý je ochotný sa vymeniť, aby pasoval počet žiakov, nie je stým problém. Chlapci sa tak tiež menili, kedže chceli mať poriadnu informatiku. ano, berie sa
@maros1997 to nie je pravda. Ako ked máš dobrý základ zo základnej školy, tak to máš ľahšie a možno sa niektoré predmety nemusíš bifliť ale stačí zopakovať. Ale sama viem že sa dosť trápim nad niektorými predmetmi a vôbec to nie je taký oddych ako niektorí tvrdia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neexistuje niečo také že ani ťažké, ani ľahké, ale dá ti to na VŠ veľa .