@schizoofrenik ja viem, tiez som potteromaniak ale citala som predtym konkretnu temu, kde lawey pustila tuto perlu a tusim aj ona spravila povestny preklep xD ale ista si nie som .. kazdopadne @blackrisq je maly recesista ale musis uznat ze to je ozaj vazny problem!
@schizoofrenik xD verim, ze sa dostane do spravnych oci/usi/ruk kazdopadne, asi zurivo hlada , kde spravila preklep, alebo sa este stale hystericky smeje na 15 minutovej antikoncepcii .. mozne vsetko
hej, @lawey to pokazila a teraz sa schovala od hanby niekam
rowlingova je super a nechcem ju tymto poskodit, HP knizky boli jedina literatura, ktorej som dal prednost aj pred kompom (tie posledne styri diely padli kazdy za 2 dni intenzivneho citania)
a hej, je to dolezita otazka... skusal to uz niekto nakreslit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale krčoRohého možno
Z akého dôvodu kurvíš názvy Rowlingovej tvorov?
ZOŽER HOVNO DVAKRÁT pojebanec, je to kročorohý chrapogot
hyhyhyhyhyhy
filip
@7 Tie oči!
Na komixy o Káčerovi Donaldovi som bol už velký tak som dostal Pottera
No a neskôr som objavi Kinga a stal sa zo mňa porád čitateľ *__*
rowlingova je super a nechcem ju tymto poskodit, HP knizky boli jedina literatura, ktorej som dal prednost aj pred kompom (tie posledne styri diely padli kazdy za 2 dni intenzivneho citania)
a hej, je to dolezita otazka... skusal to uz niekto nakreslit?