Podľa mňa nie, vyzerá moc komplikovane a dvier je tam vedľa seba jak nasratých. V kľude by som ich popresúval ďalej keď ide o tak priestranný dom. A neviem či vidím zle, ale do niektorých miestnosti dvere ani nevedú. Ako keby si mal chodiť cez stenu do piče
Naznac kde máš nosne murivo a okotuj, napr. v obyvcke v obvodovom murive máš nejak velbokirn ktoré tvoria vacsiu vast zovstrny. Tie malé chodbicky z ktorých ide x dverí su nepraktické zober si keď ti treba niečo sťahovať, keď uz tak ich aspoň zväčši a presvetli svetlovodom. Najprv dvojgaraz potom solo a tak hostovsky domcek aby mali k dispozícii to jedno parkovacie miesto pre seba a ty si mal priestranejsiu dvojgaraz.plus by som si garaz prepojil s domom led napriklad neaiea nakup z aura alebo he vonku zle počasie dostanes sa v pohode k autu. A pracovnu by som umiestnil tak aby som do nej nemusel ist cez spálne prípadne ku hlavnej spalni ktorá patrí výlučne tebe a návšteva tam nemá co robiť. Je to celé zbytočne komplikované proste
možno tak pre nejakú celebritu
podľa mňa je taký rozťahaný, zbytočné niektoré miestnosti a garáže by som spojil..navyše z domu sa nedá prejsť do garáže. + @11
Nie. Vela miestnosti, vela stien a je aj divne otoceny. Obyvacku by som dal uplne naopak... smerom na juh. Spalne k sebe. Navyse aj s kurenim to je takto zle, si predelil obytnu cast garazami. A na tom druhon sa mi nepaci sa mi ani ta cesta a plot.
ako nechapem,daleko trubky na vodu treba tahat DD
ja osobne by som niečo utulnejšie vymyslela a nie tak mrhala priestorom možno že už o rok aj ja niečo vlastne vymyslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Co je family room, btw?
tam je boiler je na ohrievanie vody
family room je miestnost kde sa stretava rodina travia spolocne vecere.. menej formalne nez obyvacka
napr. toto:
to si vyrobil?
to je vas dom?
celkovo mam radsej take mensie a ucelnejsie podorysy
a kde je pracovna?
podľa mňa je taký rozťahaný, zbytočné niektoré miestnosti a garáže by som spojil..navyše z domu sa nedá prejsť do garáže. + @11
ja osobne by som niečo utulnejšie vymyslela a nie tak mrhala priestorom možno že už o rok aj ja niečo vlastne vymyslim