Nemate niekto skusenosti so zarabanim cez net? Lebo uz viacero ludi mi to doporucilo nech zarabam cez » bux.to/?r=........,... ale nejak sa mi to nezda, aby som na tom neprerobila.
čím ďalej tým viac je sieť bezzpečnejšia - a čím ďalej tým viac sa stáva práve človek tou najväčšou bezpečnosťou dierou v systéme.
PS: Môj osobný názor je že na tom vlastne nič nezarobíš pretože ak si vezmeš že kWh stojí okolo 5SK čo je pri lepšom pc tak dva hodinky prevádzky tak viac zaplatíš za elektrinu ako zarobíš
elwinko preco som mudrlant? preto lebo neverim tymto detskym netovym namotavacakam? alebo preto, ze mam na veci vlastny nazor a nepytam sa kazdu kokotinu co ma napadne vo fore. ak koli tomu, tak som teda mudrlant. dokazem to prehltnut.
bux funguje, ked do neho das zopar $$$ tak je navratnost velmi dobra, radovo 4-5 krat za 2-3 mesiace naspat...ale neviem, ked nic nedas tak toho nezarobis...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a ak by si bola taka mila tak by si si ma rovno mohla dat aj ako refferer, bol by som ti vlemi vdacny
PS: Môj osobný názor je že na tom vlastne nič nezarobíš pretože ak si vezmeš že kWh stojí okolo 5SK čo je pri lepšom pc tak dva hodinky prevádzky tak viac zaplatíš za elektrinu ako zarobíš
samozrejme ak koment patril mne