Je to blbosť prestupovať na polroka na konzervatórium?
Ahojte.. tak ja som prváčka na hotelovej. Je tu fajn aj všetko je super len predsa ma viac ťahá smer konzervatorium. Prestupovali ste už niekto zo školy cez polroka? .. Dá sa to vôbec? Zažili ste to niekto? Alebo je niekto z vás tam?
prestupovala som po polroku, nie na konzervatórium.. ale tiež na úplne odlišnú školu... ak budeš šťastnejšia, určite choď do toho, len sa priprav na to, že budeš musieť robiť prestupové skúšky.
No musíš robiť prestupové skúšky (ja idem robiť teraz v januári) ja som na konzervatóriu, ale idem do iného mesta.
Nie je to blbosť, žiaden rok na škole nie je stratený. Takže si napíš žiadosť o prestup, pošli to poštou na školu, do ktorej chceš ísť a oni ti pošlú papier s termínom a čo si máš pripraviť. Ale pred tým tam zavolaj či majú vôbec ešte voľné miesto atď. Zisti podmienky.
radšej to skús hneď ak to chceš, nie ako môj brat až po treťom ročníku prestúpil do prvého na konzervu, takže stratiť roky sa dajú, ale ak ťa to baví tak nie....talentové skúšky ťa určite neobídu, ale či sa to dá aj na polrok, tak to záleží na tej škole, treba sa pýtať, pýtať, pýtať
jasné že sa to dá... lepšie na pol roka akona konci a musíš robiť rozdielové skúšky ako u nás jedna... robila rozdielové teraz na začiatku 2. ročníka a potom aj tak odišla na inú školu lebo naša jej bola ťažká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
No musíš robiť prestupové skúšky (ja idem robiť teraz v januári) ja som na konzervatóriu, ale idem do iného mesta.
Nie je to blbosť, žiaden rok na škole nie je stratený. Takže si napíš žiadosť o prestup, pošli to poštou na školu, do ktorej chceš ísť a oni ti pošlú papier s termínom a čo si máš pripraviť. Ale pred tým tam zavolaj či majú vôbec ešte voľné miesto atď. Zisti podmienky.