pozri sa ja som mal kamosku ktora ked ma zavolal tak som msuel furd prist raz som povedal, ze eee a uz som bol ten jahorsi. A s toho si nic nerob mila autorka. Mozes prehodit rec. preco by si mala ty chodit za nim? Vsak je chlap i ked kamarad tak mohol by prist za tebou.
mozno si myslel ze to zoberies ako vtip, ale zaroven to myslel vazne a chcel ti povedat ze po tebe neskutocne tuzi a kazdu noc stravi iba rozmyslanim nad dokonalostou zvanou Kleo
pozri nechcem ta upodozrievat ale nie je fer ze napises jeden vysek zo zivota a teraz ho mame sudit ? nevieme co ho k tomu mohlo vies nevieme ako sa citil nevieme kolko krat si trebars uz predtym odmietla prist atd atd atd tak ludia do prcic bude zhovorcivejsi a konkretnejsi
presne tak, co ak ta potreboval z vaznejsich dovodov? mohlo to bat aj opacne, chapes, nie,? teraz si nam nahodila nieco, a zabudla si dopisat...nema zmysel tato diskusia, ako dalsie mnohe, a chyba tu kôš na ne
taakze ok budem konkretnejsia: neprisla som za nim asi len 2 krat....on za mnou PRISIEL len raz....takze mam pocit ze vzdy mam chodit ja za nim..a ked tam pridem je s kamosmi
Akoze ak sa to stale opakuje, tak by som za nim uz prestala chodit, abo by som za nim este raz prisla a mu akurat tak oznamila, ze uz som tam poslednykrat ...potom je to dilin ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kleo aj spolu komunikujete alebo je ticho?
yaaawn, j3bat to, idem si pozriet film
a co je podla teba na tom take prijemne?
ale ak je to len z casu na cas...hmmmmmm... ...
....asi ma napozeranyx veela telenoviel..