ahojte všetci,najma chalani ...chcela by som sa vás niečo spýtať...stretla som chlapca ktorý stále sedel len doma za počítačom a ani nechodil von iba ked mal babu...a vobec nechcel kamaráta ..neni to divné? ja si neviem predstaviť život bez kamošky aj keb
V Taliansku mám jedného poľského kamaráta, ktorý je často pracovne mimo krajinu. Na Slovensku mám jedného kamaráta, od ktorého som dosť vzdialený. Takže fungujem prevažne bez kamarátov. Nie je na tom nič čudné. Radšej bez kamarátov, ako s kamarátmi za každú cenu. Načo sa stretávať s ľuďmi, s ktorými si nemám čo povedať? S týmito dvoma sa kontaktujem elektronicky.
osobne som sa v mnohých ľuďoch sklamal alebo sa zmenili alebo som sa zmenil ja takže momentálne tiež nemám takých z ktorými by som všade chodil. Existuje typ ľudí ktorý priateľov až tak veľmi nepotrebujú.
Co je divne a co normalne ? Trebars mu to tak vyhovuje a neboj sa ten stav s vysokou pravdepodobnostou nie je finalny, to by si neverila jak sa clovek za 2-3 roky dospievania moze od zakladu zmenit.....
Tak kamaratov mam dosť najlepích kamaratov priatelov mam 2mozno 3
Ale večinou som but vytezný pracou u fotra takže snimi niesom ale zas jeden somnou hrava futbal a druhý chodí do posilky A ten 3ti je moj spoluziak snim chodím na MMA treningy
no ved nejak tak aj ja žijem len že ja žijem na dedine každého poznám a von nechodim lebo mi to už v krčme pripadalo na ponorkovu chorobu, proste nuda a nuda
ani ja sa necudujem Tengos ma pravdu tolko kamosov ma okaslalo co som im pomohol ba ma jeden aj okradol ked bol u mna doma je to smutne ale je to tak never ani vlastnemu bratovi dobre robí
neviem co je na tom nenormalne, ako vidis dost ludi zije podobne ..aj ja, kamosov mam len 2, s jednym hram wow s druhym som pijaval a viac mi nejak netreba, okrem toho ze ludia su svine tak vela z nich je aj nudnych a prilis "obycajnych"
Nuz divne to urcite neni. A este ak si kazdy spomenie, len ked nieco potrebuje a inak hra nezvestneho. Mozno je sucastou gamblerskej komunity a staci mu napr. Warcraft a komunikacia so zvyskom komunity. Mozno je na pocitac vacsi spolah, mozno je lepsi zdroj informacii a pomoci
poznam nieco podobne !!! hlavne tak ze ja som teiz taky typ ze pisem si so strasne vela ludmi ale mam asi len 2 kamaratky ktorim mozem verit a raz za cas idem s nimi von ... a mala som chalana ktori tiez iba sedaval za pocitacom ale tak zas stale si s niekym pisal ae takto nieze nechcel ist von s nejakymi chalanmi ale proste nemal ist s kym aaa kamaratov ma iba v skole ... aaaaa ked som s nim chodila najviac mi to vtedy vadilo ze nema kamaratov ale namiesto kamaratou spuuustu kamosiek !!! Vadilo mu ze nema kamaratov ale zas bral to tak ked su to debili a nechcu sa so mnou hrat ja im za to nemozem !!!
Čo je na tom? Von chodím..ako sa to vezme, cestou zo školy s kadekým, koho stretnem, a cez víkend sama.Kamarátov beriem ako ľudí, ktorí so mnou hodinu-dve vydržia v jednej miestnosti, ale nijak zvlášť nám na sebe nezáleží; nepotrebujem počúvať cudzie srdcervúce drísty.
mozno nedokaze nadviazat kontakt a ma pocit,ze ho nikto nema rad.. zmysel zivota je podla mna milovat a byt milovany...mozno ma dostatok lasky doma..alebo sa za pocitacom citi bezpecnejsie ako v normalnej konverzacii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale večinou som but vytezný pracou u fotra takže snimi niesom ale zas jeden somnou hrava futbal a druhý chodí do posilky A ten 3ti je moj spoluziak snim chodím na MMA treningy