je fajn mat skusenost, ale je fajn nemat vazny vztah, mas kopec vyhod tym, ja osobne ti vravim, bud stastny, ze si volny, bud sam sebou, aj na skrotenie raz dojde , teraz naplnuj svoje days of single man
To je vsetko pekne,ano ta sloboda,ale ja potrebujem niekoho kto ma udrzi na uzde,kto ma bude chranit pred sebou samym...o to ide,pretoze mna nezastavi ani stado volov ked sa hrniem do bitky alebo cosi,len baba....este ze mam naj kamosku,ale stou som len v tyzdni v ziline,a potom doma...fuuu...to vzdy dopadne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Podľa mňa je to úplne rozumné.Načo budem začínať ,,vzťah´´ keď viem že to bude o ničom,že tam pôjde len o pusinky a vydrí to 2 týždne?
Nikam sa nenahli, mas cas ked to budes cakat najmenej nejaka ta zbali Zatial si uzivaj co mozes bylit holky na zurkach, robit si co mozes, co chces.
Ono mat naozaj vazny vztah si tiez vyzaduje svoje, a tiez na to treba serioznych ludi.