Ahojte, moje meno je Jankó.. ale nie, teraz vážne..mám 14 a ako každému tak aj mne začína rásť ochlpenie na tvári už hustejšie ako predtým.. na krku aj pod nosom mi to rastie v pohode, len na líciach mi to rastie iba tak ojedinele.. narastie tak 4-6 chĺpk
@hoperpohroma trhať pinzetou? som mu chcel napísať, že nech mu nejebe, že to bude v pohode rásť časom, ale teraz mám chuť sa teba spýtať, či ti nejebe pinzetou? AU!
@frodo2@trdelniiiq@mcvpn pinzeta vyriesi ten problem dlhodobejsie ako holenie ja si trham obocie bezne, obcas si vytrham aj neviditelne fuzy, obcas brucho a obcas aj trochu nizsie hovorte mi o bolesti
@hoperpohroma ten tvoj dušan pod nosom neporovnávaj s tými našimi, ďakujem aj keby si si trhala pinzetou chĺpky z okolia čokooka, tak prosím ťa, neraď to nikomu, nech si trhá fúzy pinzetou,veď!
@hoperpohroma Povedat chlapovi, nech si trha zaciatocne fuzy pinzetou, je ako povedat zene, nech si holi fuziky pod nosom holiacim strojcekom a gelom na holenie
@hoperpohroma isto nei hned kefa ale proste maju ine chlpy a okrem toho chalani su padavky vies si predstavit ze by trhal pinzetou chlpy ked to moze bezbolestne oholit?
@lucy92 aj ja mam niektore chlpy hrube a aj tak ich dokazem vytrhnut ked sa uz chlap rozhodne siahnut po pinzete tak ta bolest vobec nie je taka hrozna..
ale tym ze pise ze chce huste tak nech si to kludne holi normalne, potom by mu malo narast viac ja radsej pinzetujem ako holim, prave preto nech ich nemam viac..
@luiggi podla (a nielen) vlastnej skusenosti, ked mas niekde svetle chlpy a nechas ich byt tak tak tak ostanu, ale ak ich oholis narastu znova tmavsie, najma tie co su uz blizko tmavych
@luiggi castejsim holenim tmavnu _ priatel mi hovoril ze mal len take smiesne chlpy na tvari ked bol v puberte a tak sa oholil na tvari a teraz tam ma dost tvrde chlpy ked sa neoholi aj koza je ina trosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Normalne sa zacni holit. Casom ti to zbujnie.
Môžeme sa sťažovať tak na lampárni
ale tym ze pise ze chce huste tak nech si to kludne holi normalne, potom by mu malo narast viac ja radsej pinzetujem ako holim, prave preto nech ich nemam viac..
@hoperpohroma zvyseny rast chlpov po (castejsom) holeni je mytus.. je to len o hladine hormonov, niekto ich ma viac, niekto menej..