je nevera,ked je chlapec stastne zadany uz par rockov,ale sem tam si behne na pokec a kecne s nejakou cudzou-dobre vyzerajucou holkou..proste prvy si ju vyhlada a posle jej RP.je toto nevera???
Nie, nemyslim. Teda, pokial ju cez tie RPcky nepoziada aj o stretko za ucelom.. niecoho. Osobne by som sa tym neznepokojovala, ze chodi na chat s nejakymi "pipkami". Dolezite je to, ze je stale so mnou a tamto berie iba ako zabavu..
Rozohodne by som to ako neveru nebrala. HOCI, mozno keby to bolo prilis casto a stale s tou jednou holkou, mozno by som sa nad tym zamyslela..
Ale ja som liberalny clovek a cloveku, s ktorym som, davam vacsinou volnost, priestort na dychanie. Takze sa na to pozeram inak.
loool to isto neni nevera pokec je pokec a real je real niekedy si chalani potrebuju zisit či aj po tých rokoch čo su stale z jednou ... či by boli žiadaný aj u inýých no nie ?? či su este stale v kurze
len taký pokec nieje vôbec nevera, ani keď si chalan vyrazí s kamoškou nejakou. Treba mu veriť, veď iste aj ty píšeš s chalanmi alebo občas ideš s nejakými von. Nikdy by som neobmedzovala v tom a možno v kútiku trošku žiarlila... ale nevera to nieje
isto to nie je nevera, ale keby jej písal už také "čudné" veci, tak neviem ako by som to brala, každopádne musíš svojmu milovanému dôverovať, prípadne si sem tam niečo overiť ... ale ja som totálne žiarlivá, takže mi nie je 2x príjemné, keď mi to niekto robí...
no ved to,ze aj ja som bola ziarliva,teraz sa uz krotim a viac mu verim,ale zdalo sa mi cudne,ze sa vykecava s inymi na pokeci,napr.:ahoj.ako sa mas? a tak nooooo
prečo by sme mali nekomu neco zakazovat a vyčítať..ak si nechce písať so mnou ale s niekym z netu tak prečo nie.. vztah by mal mať určitu slobodu,nemal by byť založený na žiarlivosti výčitok a inych nezmyselnych veci..
podla mna to newera určite nie je wed ked je s tebou už nejake tie roky tak by určite nešiel hladat niečo lepšie zrowna na pokec newiem či by tam wobec dačo sxopneho našiel..wo wztahu musi byt wolnost a 100% dowera inač to nejde
Otazka znie, naco tam ide, ak je uz niekolko rokov stastne zadany Ked len tak pokecat a nemysli to ako balenie alebo flirt, tak to je v pohodke, ale ak ma pritom nejake bocne umysly, tak to podla mna nie je ok.
ak si tak prehnane ziarliva tak sa uvedom,lebo pokial ti chalan nerobi horsie tak bud rada.nechapem co by malo byt na tom zle.kazdy zdravy a normalny chalan sa sem-tam obzre za peknou babou a ked si s nimi pokeca?noaco.predstav si ze oni mozu po nom iba tuzit,lebo ho mas ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Rozohodne by som to ako neveru nebrala. HOCI, mozno keby to bolo prilis casto a stale s tou jednou holkou, mozno by som sa nad tym zamyslela..
Ale ja som liberalny clovek a cloveku, s ktorym som, davam vacsinou volnost, priestort na dychanie. Takze sa na to pozeram inak.
prečo by sme mali nekomu neco zakazovat a vyčítať..ak si nechce písať so mnou ale s niekym z netu tak prečo nie.. vztah by mal mať určitu slobodu,nemal by byť založený na žiarlivosti výčitok a inych nezmyselnych veci..
ak si tak prehnane ziarliva tak sa uvedom,lebo pokial ti chalan nerobi horsie tak bud rada.nechapem co by malo byt na tom zle.kazdy zdravy a normalny chalan sa sem-tam obzre za peknou babou a ked si s nimi pokeca?noaco.predstav si ze oni mozu po nom iba tuzit,lebo ho mas ty.