Je to normál, snaženie o pozornost alebo už naozaj dost mimo...?
Zaujíma ma váš názor na to že by sa jeden chalan (môj spolužiak) nahlas vychvaloval doslovne že sa posral vo výtahu....(to je jedna vec)...dalej chodí po triede ako velký čávo z kapucnou na hlave a robí sa že je "rapper" a aj "rappuje" ale uplne od veci,
mal som takého spolužiaka.. stále trváme v strachu, že sa znovu vráti do našej triedy (on si totiž myslí, že je náš dobrý kamarát a že sme ako trieda a stále ho vyhodia zo školy a vždy si akosi vyrieši, aby sa vrátil) ...
@atep - treba v tom hľadať viac.... možno nejaké osobné problémy v rodine, za takým "čávovským" vystupovaním sa môže iba skrývať - je to jeho obranný mechanizmus
a takýto problém by mala riešiť triedna učiteľka, školský psychológ a možno aj psychiater
nikdy nevieš, čo je za tým a nazvať ho "kokotom" mi príde dosť unáhlené - zvlásť, keď má iba 13 rokov
Nič s tým nespravíš. Ide mu len o to, aby zapadol do kolektívu resp. do určitej skupiny ľudí tzv. tí ktorí sa pokladaju za šracov, frajerov. Môže mať komplexy ak bol na inej škole a tam ho odskrkovali z dôvodu vlastného štýlu a tak sa rozhodol ho zmeniť. Ak nie, tak komplexy v rodine. Nevenuje sa mu dostatočná pozornosť. Či už doma či v škole, potrebuje zaujať aj ked antietiketou a každý so svedomím bude ho mať za človeka s ľahkým stupňom demencie. Alebo nedostatočná výchova doma, mohol vyrastať bez otca a nemá si z koho zobrať príklad.
@jeko Ked som chodil ešte na základnú školu, mali sme takú tému so psychologičkou vdaka jednému spolužiakovi. Problém bol v tom, že mal komplexy z toho že nevyrastal s otcom, nepoznal ho a matka mu nevenovala pozornosť. Sú rôzne prípady.
@kaylee ako si ho mám nevčímat ked jeho stále počut a ešte k tomu sedí za mnou...
@mirkova má 14 a čo sa týka komplexov je nízky a trocha pri sebe...a rodina? z toho čo viem mama mu robí v nemecku opatrovatelku a oco mu vozí tie ženy...čiže vyrastá s bratom...
@paaloo prepáč ak ti vadí že nadávam ale proste ja ho už inak neviem nazvat chodím s ním do triedy už 4 rok ale to sa strašne hnusne zmenil...aaa už sa pobil so spolužiakom čo mu skoro rozbil nos...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@kaylee uff tak dúfam že nepôjde na tú istú strednu ako ja :/...lebo sa zbláznim....
snáď už je konec
a takýto problém by mala riešiť triedna učiteľka, školský psychológ a možno aj psychiater
nikdy nevieš, čo je za tým a nazvať ho "kokotom" mi príde dosť unáhlené - zvlásť, keď má iba 13 rokov
ty by si mala prestat nadavat, alebo hviezdickovat, lebo to tak vzdy zacina.. a nakoniec mozes skoncit podobne...
ak nadava, robi problemy, stazujte sa ucitelkam, nech to riesia, nech dostane na zadok od rodicoch..
lebo raz z neho bude clovek, ktory ublizi niekomu z vas...
@mirkova má 14 a čo sa týka komplexov je nízky a trocha pri sebe...a rodina? z toho čo viem mama mu robí v nemecku opatrovatelku a oco mu vozí tie ženy...čiže vyrastá s bratom...
@paaloo prepáč ak ti vadí že nadávam ale proste ja ho už inak neviem nazvat chodím s ním do triedy už 4 rok ale to sa strašne hnusne zmenil...aaa už sa pobil so spolužiakom čo mu skoro rozbil nos...