Moj otec sa o mna hrozne aj s mamou boja stale maju nieco na mna a myslia si ze mam 5 rokov..chcela som spat u mojho frajera a ani to mi nedovolia a pri tom poznaju jeho rodicov..co mam robit? Je to normalne? Ako ich mam predvedcit aby uz na mna taki nebo
Ale preco mi neveria a nepustia ma napr. ku frajerovi spat?? To je ako u debilov ho poznaju vsetko uz rok aj nejake mesiace a oco mi na to povie ze to ta nemozem nechat takto chalan s babou v jednej izbe.. .to je normalne na smiech ako keby mam 5 a nemam rozum..
Ono to nie je o dôvere. Ani o tom, že Ťa majú za decko, ale jednoducho máš na niektoré veci ešte čas.
A ver, že to nerobia so zlým úmyslom.
Popravde som o rok mladšia od Teba. Hádky s rodičmi kvôli takýto veciam sú v nás na denno poriadku hoci sú uvedomujem dôvody prečo to robia.
Či sa hnevám? Hnevám.. Hoci kričím, zadávam a cítim sa neviem ako ukrivdená, hnevám sa len na seba! Lebo na ich mieste som ako oni. Ľúbia ma a viem, že keď bude správny čas, tak pochopia nepochopené a ja zažijem predtým nedovolené. ( Nenarážam na sex. )
@vejjka ... pozri ja mám 21 každou chvíľou a stále je to o tom istom ... aj keď už sú troška tolerantnejší a btw ak by moja dcéra mala 15 a chcela ísť spať ku priateľovi tak by chytila odo mňa ešte pres pysky
15-rocna? haha, ani sa im nedivim ja som sa vzdy v ramci dobrodruznych nocnych vyletov musela kryt hlaskou "spim u kamosky" moja mama by asi nepredychala, keby vedela, kde vsade som miesto toho bola
tlacim do hlavy rimske pravo, nadavam nanho, zlostim sa, lebo ved kedy v praxi vyuzijem latinske nazvy rim. uradnikov... a potom si sem na 5min. odbehnem... dievca, ani nevies, ako si ma na vecer rozosmialo, vdaka ti.
Čo si myslíš že tvoj frajer chce s tebou robiť v noci? Hrať monopoly? Pozerať Cartoon Network? Tvoji rodičia ťa chránia aby sa z teba nestala ďalšia -násťročná kurva s deckom ktorú frajer odkopne hneď ako ju nabúcha
to Boh nevidel, škola nedoštudovaná, variť nevie, piecť nevie, možná niečo operie ale zas žiadný rešpekt pred tatkom, to sa musí zatrhnúť, žiadný frajer až v 18 stich....filip
POviem úprimne, kebyže mne dáš takúto otázku, tak by som povedal choď, ale odteraz si na seba zarábaš sama a platíš si nájomne, keď si už taká dospelá, že nás nepotrebuješ
No, prikloním sa asi k väčšine čo tu píše. Len podľa toho, čo považuješ za "spánok u priateľa" ? Pravda je že v tvojom veku, by si o tom ešte nemala rozhodovať. A musíš si vážiť svojích rodičov, že sa o teba staraju. Pozri sa ako to je u naších "čierných bratov" Rodičia sa o nich nikdy nestaraljú a množia sa už v 15, 16 rokoch. Ako nie som žiadny rasista, ale nepodporujem to, to určite nie. Takto si zničiť život. A vieš, aj keby si to možno nechcela, ale čo vieš, ako sa vyhrotí situácia
Ani ja by som ta nepustila. Nespravaju sa k tebe ako ku 5 rocnej, ale ako ku 15 rocnej, cize dobre vedia, ze na chrapanie u priatela mas exte kopec casu. V 16tich ma musel prist vypytat kamarat z detstva aby som mohla spat u kamaratky (jeho priatelky) na silvestra... Tak sa spamataj
ja viem, že mám cca o rok menej ako ty, ale vysvetlím ti, ako sa veci majú u nás.
1) môžem spávať u kamošiek, ale len keď druhý deň nejdem do školy
2) O pol deviatej už musím byť v posteli, o trištvrte zhasínam (btw ešte pred pol rokom som zhasínala o osmej)
3) nedostávam vreckové, ale peniaze mi dajú, keď si poviem a keď poviem, že na čo ich chcem
... a som za to strašne rada, pretože viem, že ma to uchránilo od toho, aby som bola na rovnakej úrovni ako moje bývalé spolužiačky, tj. prvý frajer v jedenástich, prvý sex najneskôr v trinástich...
A teraz sa môžem v pohode baviť v lete vonku s chalanom, ktorý má osemnásť, pretože mi rodičia veria a ja viem, že si nič nedovolí, pretože zistil, že nie som štetka, ktorá by s ním išla hneď... Áno, má narážky, pretože ma má rád a ja mám rada jeho, ale nič z toho, o čom sa niekedy rozprávame, by mi nespravil, pretože ako on sám povedal svojim kamarátom: " Prestaňte mať kecy, ona je slušná a zostane to tak."
@vejjka s toho si nic nerob mna ties nechcu....ale mna nechcu ani von pustat ze o 22:00 doma ....a ked idem rano do skoly tak o deiatej uz doma ....a ja som to vyriesila tak ze ideme do tbaor apod stan a budeme spolu v stane no ....nechapem preco sa tak sakra o mna boja....idem na koncert horkych a mam chce ist so mno lebo sa dozvedela ze tam ide 20 rocny kamos ktori ma chce no jebne ma....a chcem ist na dva dni oslavovat z deckami mojich 16 a par kamosov este bude mat narodky ties v marci ....chceli sme ist k nam na chatu a ze bez dospeleho dozoru nie ....si clovek ani na narodky vypit nemoze....
ja by som u frajera tiež rada spala,ale je to zbytočné sa pýtať.ja som rada že s ním môžem byť v škole a cez deň.. .skús počkať ešte taký rok,buď slušná a milá,pomáhaj rodičom a nerob hlúposti nech vidia že ti môžu veriť ...trpezlivosť ruže prináša ..a na čo tak veľmi u neho chceš spať? ak chcete sexovať tak to nemusíte len v noci
Nečítala som to všetko, ale stačí mi vek zakladateľky..(áno má(š) o rok viac ako ja, ale..)
Otrasné. Jedným slovom. Kam toto vedie?
V 15tich ani len žiadneho frajera nebudem mať..
A moji rodičia ma nepustia spať ani ku kamarátke.. a som rada, že sú takí akí sú.
Asi je to tak dobré.. a možno nie, ale nerozumiem prečo niekomu nestačí keď je s niekým iným cez deň! Akoby na to bolo treba ešte aj časť dňa kedy je noc a kedy sme unavení a poväčšine spíme.
Nechápem.
Možno som staromódna, ale myslím, že so spaním u frajera je 15 rokov veľmi málo.
(A sorry ak som niekoho urazila alebo čo, ale proste nemám náladu dávať si pred ústa handričku)
Tak trochu mi propomínaš mňa, akurát ja som aspoň tri krát rozumnejšia.
Tiež som riešila prednedávnom tento problém, lenže:
1. Čakala som ,že nemaju dovod ma pustit, pretoze mam starsiu sestru, viem ekdy ona s takymito vecami zacala
2. Aj mne samej pride normalne, ze ma nechcu pustit.
Akurat ja som bola na rozdiel od teba v trochu inej situacii:sice neviem, ci mi dostatocne veria, ale som pomerne slusna, az na par neskorych prichodov ziadne piatky vonku ani podobne veci... von chodim raz za cas s dobrymi priatelmi.
Velmi osm tam chcela ist, lenze z druhej strany som ich chapala... niesu hlupi, hned si domysleli ako by to v noci vyzeralo. Ale ironia je ta, ze ja sa s nim nemieni mvyspat. Este aspon par mesiacov nie... Ak vedia, ze t y by si s ni mspala, nedivim sa im. U nas je rozdiel ten, ze fungujeme na dialku vidime sa fakt dost malo takze ked uz, nech je to trochu dlhsie, a naozaj mi nejde o sex, prosto byt s nim aj v noci, spolocne zaspavat...
Vies, kedy ma pustili? Ked som posluchala, ked sa mama nenapadne presvedcila ,ze s ni menchcme spat, a KED MA PRISLI CELA JEHO RODINA-RODIACIA, SESTRA,ON, PRESLI 180KM ABY MA K NIM VYPYTAL IA ZARUCILI SA, ZE NA NAS DAJU POZOR. jeho otec mal tiez s nim rozhovory ale on svojmu synovi veri a vie, ze je zodpovedny. takze az potom sme spol uspali oficialne v jednej izbe. Pretoze tam ma gauc a psotel...
Ale to obaja nasi rodicia vedeli ,ze spolu nechceme spat... pretoze, sme zrejem doveryhodni.
Hej, moralizujem, lebo take hlupe mlade stetky co sa citia kurva dolezite "lebo preboha co robia drahoty ako keby so ms nim nejebala aj cez den, a preoc cloveka aspno na 16.narodeniny nenechaj usa opit" boha dievca tebe raz da zivot facku, aspon dufam.
Tolko so mchcela, hej je to normalne.
Malokedy suhlasi mso svojimi rodicmi ale toto je fakt opodstatnene.
pravdaze je to normalne ja by som to svojmu dietatu nedovolila ties ...ja ked chcem ist o osmej ku kamaratke o ulicu nizsie tak ma chce oco zaviest a hadame sa ze ja sa nebojim :/
hm, som od teba o rok staršia, rodičia môjho frajera poznajú od kedy spolu chodíme (tj už skoro 3 roky) a vôbec by som sa neodvážila spýtať sa, či u nich môžem prespať.
Asi pred tými troma rokmi som bola hnusná dcéra, klamala som, hádala som sa, vždy som musela mať pravdu a tak som stratila dôveru svojich rodičov. No ale hej, našťastie som si uvedomila svoje chyby a postupne pomaličky som si získala ich dôveru späť. A vieš čo, nie je nič lepšie ako keď ti rodičia dôverujú a mnohokrát ti dovolia viac ako ostatní rodičia mojim kamošom.
@drilo no keby k tomu prišlo tak navariť by som niečo navaril mali sme na hotelke varenie, oprať to už by bolo horšie, ale pomožky by som zvládol a aj to žehlenie snáď.....ináč viem miešať alko a nealko nápoje, šoférovať a najlepšie však vieš čo...........filip
Ludia ja mám 17 rokov, nasi ma pustaju cez vikend do 9 tej a cez tyzden vecsinou najneskor do 7 vecer a vzivote som u nikoho nemohol ci kamarat alebo kamaratka nikdy som nemohol prespat a to mam 17
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
fakt buď kurva rada že sa aspoň niekto zaujíma o to čo sa s tebou deje.
lebo keď raz ostaneš sama ako prst zbadáš sa
Sa zobud
je to viac ako normalne
Teraz sa na tom neuveriteľne smejem a budeš sa aj ty. Sú za teba zodpovední..
ach, ja potom s mojou frajerkou nechcem v noci spolu byt ked ani cez den vacsinou nie sme...
toto si pusti.. a pochopis, ze o com je zivot..
smiley:
a btw rodicia sa o teba budu bat, aj ked budes mat 30...
ale ak chces, aby ta brali ako velku, musis sa tak hlavne zacat spravat a dokazat im, ze si rozumna a zodpovedna
a na niektore veci musis mat aj vek..
A ver, že to nerobia so zlým úmyslom.
Popravde som o rok mladšia od Teba. Hádky s rodičmi kvôli takýto veciam sú v nás na denno poriadku hoci sú uvedomujem dôvody prečo to robia.
Či sa hnevám? Hnevám.. Hoci kričím, zadávam a cítim sa neviem ako ukrivdená, hnevám sa len na seba! Lebo na ich mieste som ako oni. Ľúbia ma a viem, že keď bude správny čas, tak pochopia nepochopené a ja zažijem predtým nedovolené. ( Nenarážam na sex. )
a naozaj si nemyslím že som ukážkový príklad psychicky vyrovnanej osoby a dosť sa pod to podpísalo aj to že som si vždy robil čo som chcel
inac - o to vacsi dovod, aby ta nepustili. ked chodis spat neskoro, tak jasne, ze by ste trtkali! ked spat sa vam nechce
@vejjka nechce sa im kočík za 3/4 rok kupovať
ako vážne hej?
a k teme
v 15r bud rada ze vobec mozes byt vonku dlhsie ako sa lampy rozsvietia
pockaj si dva roky a budes moct
D
1) môžem spávať u kamošiek, ale len keď druhý deň nejdem do školy
2) O pol deviatej už musím byť v posteli, o trištvrte zhasínam (btw ešte pred pol rokom som zhasínala o osmej)
3) nedostávam vreckové, ale peniaze mi dajú, keď si poviem a keď poviem, že na čo ich chcem
... a som za to strašne rada, pretože viem, že ma to uchránilo od toho, aby som bola na rovnakej úrovni ako moje bývalé spolužiačky, tj. prvý frajer v jedenástich, prvý sex najneskôr v trinástich...
A teraz sa môžem v pohode baviť v lete vonku s chalanom, ktorý má osemnásť, pretože mi rodičia veria a ja viem, že si nič nedovolí, pretože zistil, že nie som štetka, ktorá by s ním išla hneď... Áno, má narážky, pretože ma má rád a ja mám rada jeho, ale nič z toho, o čom sa niekedy rozprávame, by mi nespravil, pretože ako on sám povedal svojim kamarátom: " Prestaňte mať kecy, ona je slušná a zostane to tak."
Takže ty buď rada, že ťa rodičia chránia.
Howk.
ja by som u frajera tiež rada spala,ale je to zbytočné sa pýtať.ja som rada že s ním môžem byť v škole a cez deň.. .skús počkať ešte taký rok,buď slušná a milá,pomáhaj rodičom a nerob hlúposti nech vidia že ti môžu veriť ...trpezlivosť ruže prináša ..a na čo tak veľmi u neho chceš spať? ak chcete sexovať tak to nemusíte len v noci
a najprv potrebujem doriešiť pár osobných vecí až potom sa môžem venovať zábave
Ľudia moji drahí spamätajme sa..
Nečítala som to všetko, ale stačí mi vek zakladateľky..(áno má(š) o rok viac ako ja, ale..)
Otrasné. Jedným slovom. Kam toto vedie?
V 15tich ani len žiadneho frajera nebudem mať..
A moji rodičia ma nepustia spať ani ku kamarátke.. a som rada, že sú takí akí sú.
Asi je to tak dobré.. a možno nie, ale nerozumiem prečo niekomu nestačí keď je s niekým iným cez deň! Akoby na to bolo treba ešte aj časť dňa kedy je noc a kedy sme unavení a poväčšine spíme.
Nechápem.
Možno som staromódna, ale myslím, že so spaním u frajera je 15 rokov veľmi málo.
(A sorry ak som niekoho urazila alebo čo, ale proste nemám náladu dávať si pred ústa handričku)
Ďakujem za možnosť vyjadriť sa...
Tak trochu mi propomínaš mňa, akurát ja som aspoň tri krát rozumnejšia.
Tiež som riešila prednedávnom tento problém, lenže:
1. Čakala som ,že nemaju dovod ma pustit, pretoze mam starsiu sestru, viem ekdy ona s takymito vecami zacala
2. Aj mne samej pride normalne, ze ma nechcu pustit.
Akurat ja som bola na rozdiel od teba v trochu inej situacii:sice neviem, ci mi dostatocne veria, ale som pomerne slusna, az na par neskorych prichodov ziadne piatky vonku ani podobne veci... von chodim raz za cas s dobrymi priatelmi.
Velmi osm tam chcela ist, lenze z druhej strany som ich chapala... niesu hlupi, hned si domysleli ako by to v noci vyzeralo. Ale ironia je ta, ze ja sa s nim nemieni mvyspat. Este aspon par mesiacov nie... Ak vedia, ze t y by si s ni mspala, nedivim sa im. U nas je rozdiel ten, ze fungujeme na dialku vidime sa fakt dost malo takze ked uz, nech je to trochu dlhsie, a naozaj mi nejde o sex, prosto byt s nim aj v noci, spolocne zaspavat...
Vies, kedy ma pustili? Ked som posluchala, ked sa mama nenapadne presvedcila ,ze s ni menchcme spat, a KED MA PRISLI CELA JEHO RODINA-RODIACIA, SESTRA,ON, PRESLI 180KM ABY MA K NIM VYPYTAL IA ZARUCILI SA, ZE NA NAS DAJU POZOR. jeho otec mal tiez s nim rozhovory ale on svojmu synovi veri a vie, ze je zodpovedny. takze az potom sme spol uspali oficialne v jednej izbe. Pretoze tam ma gauc a psotel...
Ale to obaja nasi rodicia vedeli ,ze spolu nechceme spat... pretoze, sme zrejem doveryhodni.
Hej, moralizujem, lebo take hlupe mlade stetky co sa citia kurva dolezite "lebo preboha co robia drahoty ako keby so ms nim nejebala aj cez den, a preoc cloveka aspno na 16.narodeniny nenechaj usa opit" boha dievca tebe raz da zivot facku, aspon dufam.
Tolko so mchcela, hej je to normalne.
Malokedy suhlasi mso svojimi rodicmi ale toto je fakt opodstatnene.
Asi pred tými troma rokmi som bola hnusná dcéra, klamala som, hádala som sa, vždy som musela mať pravdu a tak som stratila dôveru svojich rodičov. No ale hej, našťastie som si uvedomila svoje chyby a postupne pomaličky som si získala ich dôveru späť. A vieš čo, nie je nič lepšie ako keď ti rodičia dôverujú a mnohokrát ti dovolia viac ako ostatní rodičia mojim kamošom.
k téme - je to celkom normálne