Dlho som váhala, kým založím túto tému, pretože je to možno trochu divné a trápne, ale ja sa na to proste musím spýtať a nakoniec - ja nepoznám vás a vy nepoznáte mňa. Takže k téme. Po sexe s priateľom po mne ešte pár minút (5-7) prechádza také brnenie. J
tak by ma zaujimalo ze ci nemas malo tekutin a nemas potom problemy s tlakom, lebo prirodzene vyvijas namahu, spotis sa, zvysuje sa telesna teplota a s tym vsetkym aj tlak
@7cutegirl7 no ak to mas spojene aj s orgazmom tak kludne, je to namaha predsa.. mne je po tom tiez par minut tak zvlastne a som dost citliva na dotyk asi ako si popisala ale ze by sa mi nejako tocila hlava tak to urcite nie
Aj mne sa niekedy zahmlieva pred očami a točí hlava, pred orgazmom, počas orgazmu, niekedy aj krátko po orgazme A síce sa mi ešte nestalo, aby som vyslovene nevedela vstať, ale občas mám seriózny problém s tým, aby ma nohy udržali... Takže aj keď to síce prežívaš o čosi intenzívnejšie, myslím, že pokiaľ to tebe osobne nejak veľmi neprekáža, k žiadnemu doktorovi kvôli tomu chodiť nemusíš
Hmmm ,,myslím ,že je to normalne poznam taky pripad, čo aj pri orgazme sa nemože moc zo zeme postavit. Myslím, že je to v poriadku ale predsalen skus pre istotu sa opytat gynekologa pripadne ak maš gynekologičku.
existuje veľa druhou intenzívnych orgazmou, ako napr, orgazmus zabudnutia (je tak intenzívny a vyčerpávajúci že ti spôsobý krátkodobú strátu pamäte, na druhý deň si nebudeš pamätať posledných cca 24 hod...) a aj keď ťa nechcem vystrašiť, no existuje aj prípad dvoch lesbičiek kde jedna z nich urobila svojej partnerke tak intenzívny orgazmus že po 12 minutách krčovitého orgazmického stavu jej organizmus jednoducho skolaboval a dokonca umrela...
ako ja vravím nič netreba preháňať, no toto nieje tvoj prípad ty prežívaš klasický intenzívny orgazmus, po ktorom nastúpi nával totalnej uvolnenosti (je to vďaka nadmernému množstvu endorfinou (hormóny šťastia vylučujúce pri orgazme) v tvojom tele, ktoré majú podobné účinky ako morfium, je to dokonalé anastetikum ktoré ťa doslova omámi...)
P.S.: to s tým ránom som nepochopil, ty sa po sexe necítiš plná energie (teda keď opadne ten niekolko minutový pocit omámenia) ???
pre tých ktorý zažívajú slabý alebo krátky orgazmus, pri tantrickom milovaní na to existuje jeden trik, pri začiatku orgazmu sa pomaly a zhlboka nadýchni (intenzívny orgazmický stav bude trvať kým dokážeš udržať dych a keď to chceš ukončiť stačí zhlboka a čo najhlasnejšie vydýchnuť)
kazda zena je ina niektorej staci kratko a ja hotova inej treba venovat vela casu ak to nejde penisom treba chytit vibrator www.privatefun.sk.....................k teeeme si myslim ze je to dlho tolko minut brnenia a to vystavi organizmus, preto ti je na odpadnutie...ja by som mala z toho aj strach sla by som za doktorom, ale predtym by som skusila vypit aspon pohar vody hned po sexe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@3 tak je pravda, že málo pijem, ale že by sa to prejavovalo až takto?
ale rána bývajú hektické a ja sa ranného sexu prosto nechcem vzdať! :/
idem sa schovat ja
ty VOLE
existuje veľa druhou intenzívnych orgazmou, ako napr, orgazmus zabudnutia (je tak intenzívny a vyčerpávajúci že ti spôsobý krátkodobú strátu pamäte, na druhý deň si nebudeš pamätať posledných cca 24 hod...) a aj keď ťa nechcem vystrašiť, no existuje aj prípad dvoch lesbičiek kde jedna z nich urobila svojej partnerke tak intenzívny orgazmus že po 12 minutách krčovitého orgazmického stavu jej organizmus jednoducho skolaboval a dokonca umrela...
ako ja vravím nič netreba preháňať, no toto nieje tvoj prípad ty prežívaš klasický intenzívny orgazmus, po ktorom nastúpi nával totalnej uvolnenosti (je to vďaka nadmernému množstvu endorfinou (hormóny šťastia vylučujúce pri orgazme) v tvojom tele, ktoré majú podobné účinky ako morfium, je to dokonalé anastetikum ktoré ťa doslova omámi...)
P.S.: to s tým ránom som nepochopil, ty sa po sexe necítiš plná energie (teda keď opadne ten niekolko minutový pocit omámenia) ???
pre tých ktorý zažívajú slabý alebo krátky orgazmus, pri tantrickom milovaní na to existuje jeden trik, pri začiatku orgazmu sa pomaly a zhlboka nadýchni (intenzívny orgazmický stav bude trvať kým dokážeš udržať dych a keď to chceš ukončiť stačí zhlboka a čo najhlasnejšie vydýchnuť)