hm hm...takže všeobecne je to bežné , že muži pri pive riešia svoje priateľky a ich "výkony" v posteli ? samozrejme aj naopak? Lebo ja práve medzi také typy nepatrím tak mi to nie je celkom jasné
Neviem ako to je u zien ale u muzov s velkej vacsiny sa nechodi na pivo s cielom rozpravat svoje zazitky s intimneho zivota( ak sa jedna o partnera s ktorym to myslime vazne). Niekedy sa čo to spomenie (raz za fakt dlhy cas) ale nikdy sa nejde do detailov, skor sa velmi hrubo nacrtne a bavi sa o niecom inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale byvaly spoluziak vie pekne porozpravat o svojich zazitkoch
Zena zas nechce vyzerat ze si sex uziva aby nebola oznacena za kurvu.
Aspon takto myslim ze funguje tato "uzasna" doba.
Je to moj nazor a neplati to o kazdom ale myslim ze s psychologickeho hladiska je to takto.
A nie nemusí to tak byť. Keď je žena v posteli úplné drevo, tak určite nebude chlap hovoriť že je s ňou šťastný.
A koľko krát sa aj ženy vedia pochváliť, aký je ten ´´ich´´ dobrý v posteli, aby sa vytiahli pred kamarátkami....
Takže, možno z časti na tom niečo je, ale závisí od človeka.
hm hm...takže všeobecne je to bežné , že muži pri pive riešia svoje priateľky a ich "výkony" v posteli ? samozrejme aj naopak? Lebo ja práve medzi také typy nepatrím tak mi to nie je celkom jasné
Nemôžeme celý večer rozobrať len robotu, kvalitu piva, a autá
Si vezmi, ze aj ja viem co to o kamaratovej zene a on vie o mojej priatelke co to
to slovné spojenie ČO-TO ma desí