Chcem zacat chodit na doucovanie z NJ, a na nete som nasiel inzerat od studentky ktora doucuje nemcinu.Problem je v tom ze je v mojom veku.Nie je to podla vas blbe ked jej napisem ? Nechcem aby si zase hned namyslala ze mam nejake postranne umysli
Wtf? Akože čo je toto za premýšľanie ty kokos...
Chceš sa učiť nemčinu tak do piči zavolám žene a idem sa učiť nemčinu a nie len vidím v inzeráte jej vek a zamýšľam sa nad kktinami dobre že nie jak 14 ročný chlapec, čo akurát honenie objavil.
@maciatko0985 sak nebranil by som sa tomu ..lebo take umysli mam aj ja .. a toto vidim ako vhidnu prilezitost spojit prijemne t uzitocnim ci jak sa to hovori
Ja takto doučujem týpka španielčinu, pred prvou hodinou som okrem mena o ňom nevedela nič, troška som sa obávala, nakoniec sa z neho vykľul tak 40tnik, a hoci som si myslela že to bude divné a tak, je to úplne v pohodičke a je fakt fajn študent
Ak jej nebudeš dávať návrhy, tak to nemá byť prečo trápne
@demoniqangel tak 40 pohode..to neni take divne..co by si si myslela keby idem na doucovanie k tebe ja nic by si si o tom nemyslela aj ked mse rovanko stary..lebo doucovateliek je vela a ja si vyberiem rovno mladu peknu ..
kámo keby sa mi naskytla taká možnosť hneď idem. Ja som sa doučoval 10 rokov nemčinu po známosti a žiadna pekná kočička ale stará zpuchlina čo ti poviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Chceš sa učiť nemčinu tak do piči zavolám žene a idem sa učiť nemčinu a nie len vidím v inzeráte jej vek a zamýšľam sa nad kktinami dobre že nie jak 14 ročný chlapec, čo akurát honenie objavil.
Ak jej nebudeš dávať návrhy, tak to nemá byť prečo trápne