Ked som sa dnes zobudil a rozmyslal nad vsetkym moznym,prislo mi zvlastne ze ludia maju zadok,konkretne myslim "rit" sry za vyrazy nechcem aby to bolo vulgarne.
no pride mi to divne a smiesne ze po tejto zemi chodia ludia s takym otvorom..neviem no.
tak veru a niektori ludia tieto bakterie tak radi strkaju otcovi do slip, ovoniavaju, predpokladam, ze aj pozieraju, ze pan epopo? jedina skoda je, ze si fake
Ak chceš ďalej zakladať podobné primitívne diskusie o hovnách, ktoré sú tvoja veľká záluba, tak si už nájdi iný spôsob ako zaujať. Lebo toto už nie je ani vtipné, skôr trápne
@0 Tvoja dilema je celkom pochopitelna .. Teda vzdy mi prislo vcelku smiesne ako sa da zhnusit sam sebe niekoho tym ze si ho predstavim ako sere .. Ale zase rit byt musi, ako inak by si sa chcel zbavovat skodlivych latok? Cez usta ako ploskavce?
taku volovinu som uz davno nepocula pokial pouzivas toaletny papier a vodu ako kazdy normalny clovek tak nie je problem...ved v ustach ci na pokozke a nehovoriac o klavesnici alebo ladnicke je tolko bakterii, ze by si z toho asi omdlel
to je zvláštne...pri takýchto anketách sa človek najskôr zamyslí...dlho sa zamýšľa,potom dôjde k záveru že niekto má v hlave také malé póry ktorými uniká všetok múdry rozum...a zrazu nevie,čo má nato napísať
no, čo ti na to poviem, nejako musis tu potravu aj vyvrhovať, pokiaľ by si nechcel byť na úrovni jednobunkovcov a mat jednej otvor sluziaci na prijimanie potravy a vyvrhovanie.. to by bolo podla mna este nechutnejsie
alebo by si to mohol vylucovat z kazdej potnej zlazy na tele, to by bolo zrejme zaujimavejsie...
...boze teraz sa hadam nebudem obmedzovat koli tomu ze mi narastla rit...sak za to nemozeme...a ked si myslis ze je tam vela bacilov tak co si sa ete nesprchoval ci co???si tam napchaj mydlo!! ...kks...az sa mi niekedy rozum zastava nad debilitov niektorych ludi!!! ...ja nemozem kks ....
boze chlapce.. vidno ze si este decko.. vsetky otvory na ludskom tele su k niecomu potrebne.. tak radsej neuvazuj a zmier sa stym ze to tak je.. vekom hadam dospejes..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aj v hube má každý človek baktérie a nesedíme preto doma
deti, vy sa už musíte fakt strašne nudiť. aj ja chcem!
alebo by si to mohol vylucovat z kazdej potnej zlazy na tele, to by bolo zrejme zaujimavejsie...
bozeeeeeeeeeeeeeeeeee