Ahojte! Mam 15 rokov a pred tyzdnom som bol prvy krat vonku s babou a potreboval som prekonat strach (viac tu: » bit.ly/2NsZYAO).... A zase mam podobny problem. Pozvala ma von ina a neviem o com sa mam s nou rozpravat. Mame ist do kina. Kazdemu dakujem
Neviete poradit nieco ako byt vtipny? Aby sa na mne baba zasmiala? Lebo minuly tyzden co som bol s tou inou tak ta uz ani nenapise. Takze musim nieco zmenit.
V kine radšej bud ticho, aby po tebe niekto nehodil popcorn, alebo ti nedal bagetou poza uši a nedá sa niekomu poradiť, ako byť vtipný, a nie je dobré sa do toho nasilu tlačiť, lebo čím viac tlačíš na pílu, tým je to menej vtipné.
v kine toho moc nepokecáte keď tak ju po kine zavolaj do mekáča, na kofolu, čokoľvek a spýtaj sa jej ako sa jej páčil film nasilu byť vtipný určite nie
Pozorne sleduj film a potom sa rozprávajte o filme napríklad. A potom o ďalších filmoch a potom ešte o ďalších filmoch a garantujem ti, že nakoniec z vás bude párik ako Filmárik a Filmuška.
Najlepšia, ale že fakt najlepšia bola rada @nerwous15.
A v kine sa čuší, keby niečo. Len tá cesta do a z... Tak ako ona iniciovala stretnutie, tak nech sa snaží. To ale neznamená, že máš byť zlý spoločník. Neboj, sám nejako prídeš na to, ako to pôjde a samo sa to vyvinie.
To aj ja sa už zvyknem pýtať báb, či vedia variť a piecť, lebo isté to vždy neni ...aby som nakoniec nezistil, že ja chlap technicky zručný zvládnem viac ženských robôt ako ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ty v kine nerozprávaj nič lebo sa bude baviť akurát na tom, ako ti tam niekto bude nadávať.
A v kine sa čuší, keby niečo. Len tá cesta do a z... Tak ako ona iniciovala stretnutie, tak nech sa snaží. To ale neznamená, že máš byť zlý spoločník. Neboj, sám nejako prídeš na to, ako to pôjde a samo sa to vyvinie.