Ahojte...chcem sa opytat...mam priatela a vzdy ked sme spolu tak jednoducho samemu sa mu nepostavi,,,vzdy mu musim pomoct...nechcem sa pytat na to ci to je normalne lebo chapem ze obcas tomu pomoct treba ale vzdy??? to je uz asi moc nie..
nj hlavna vec ze sa mu vobec postaví..i ked..no ze mu treba vkuse s tym pomoct? ..asi ho dostatocne nevzrusujes na to aby sa mu hned postavil..a ked si tam dole ...si moze predstavit niekoho ineho a tak mu to ide rychlejsie lebo na teba nevidi... ktovie..je tolko ..odpovedi... hm ..
Skús si kúpiť nejaké fakt sexy spodné prádlo, ak ani to nepomôže, tak ho vymeň... (chlapa, nie spodné prádlo)
Pokiaľ vám to neklape v posteli nie je veľmi pravdepodobné že vám to bude klapať normálne vo vzťahu... (samozrejme to je len čisto osobný názor vyplývajúci zo skúseností- nie mojich)
ako ja sa ani nemusim vyzliect a vidim ze ho vzrusujem po vyse troch rokoch takze ak ste spolu len kratko tak mi to nepripada moc v poriadku...mozno ma nejake problemy a v hlave mu vrtaju tie a nedokaze sa uvolit...no v kazdom pripade sa o tom s nim porozpravaj ale havne opatrne v tejto oblasti
@klaudiqaaa@4 to, ze je vzruseny, ked ta vidi v nohavickach, to tiez nie je uplne normalne. a potom ked idete na vec a on si tie nohavicky da dole, este stale dokaze byt vzruseny?
@klaudiqaaa ani mne sa moc nezda, ze by chlap mal byt vzruseny uz len z toho, ze ta vidi v nohavickach. mozno kebyze mas nejake superbomba telo abo tak... ale to, ze jej cavovi sa hned nepostavi, nemusi znamenat, ze ho nevzrusuje, mozno len uz ma co to za sebou a vie to na rozdiel od nadrzancov ovladat. ty sa azda tiez hned vzrusis, ked vidis priatela v trenkach? preco by to mali mat chlapi ine?
@antifunebracka keď sa ti niečo nezdá je to len tvoj problém. A o jej probléme by si mal písať jej a nie mne ... Neviem v čom je problém ale normálne sa mi to rozhodne nezdá.. a čo sa týka toho, že je to rovnaké aj u mužov aj u žien, tak to neviem posúdiť a nemôžeš to posúdiť ani ty ja som zažila aj spontánny orgazmus a to som si len pozerala šperky na internete, neviem či je také niečo možné u mužov... Len toľko k tomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Som rada že môjmu stačí už len keď ma vidí v nohavičkách ^^
A nie, nie je to normálne...asi ho fakt nevzušuješ..
Pokiaľ vám to neklape v posteli nie je veľmi pravdepodobné že vám to bude klapať normálne vo vzťahu... (samozrejme to je len čisto osobný názor vyplývajúci zo skúseností- nie mojich)
Ale nie
a možno má nejaký blok .. :/