niekde som citala ze na dojazdoch po piku by som sa nemala kupat v studenej vode lebo hrozy zastava srdca alebo take neco?Prosim vaaas viete o tom neco?Celu noc som prefetovala a dnes sa mam ist kupat ale po tomto si uz nejsom istaaa....Vdakaa
nicka. ano ... hrozi. viem to podla mojej spolubyvajucej, ktora 5 rokov bezi na pecku a aj ked chce prestat, preplo jej sposobom, ze je uz mierne mimo. napriklad tvrdi kamoske na nete, ze ide za chlapcom, ktoreho nema a o hodinu a pol uz pritom sladko spi. po dalsie, zacala klamat a kradnut nam peniaze, tak si rozmysli, ci ti je pervitin milsi nez tvoja rodina ... ak ano, sorry, ale radsej si daj kubik na EX!
do paze s chemickym svinstvom. to vazne uz nevies co zo zivotom? ak sa chces zabit, prid mi teraz v tom teple okopat zahradu, nech je z teba aspon osoh. skapes rovnako a ja mam aspon volno poobede.
kurna, ak sa potrebujes odpalit, tak si zvar bongo alebo zozer nejaky hrib, aj z toho ti zahaluzi a max sa dogrcas. takto nicis zivot nielen sebe ale hlavne svojmu okoliu...
Emdi:aj ja poznam takych ludi bohuzial zijem v meste kde sa s nimi musim pravidelne stretavat dopadli tak aj ludia z blizkeho okolia ako vravis ty...ojeby,zapalkarstvo.Viem dobre ze tieto sracky ta mozu potopit do riadnej pici a vyhrabat sa odtial je 100krat tazsie ako sa tam dostat...neprosila som vas o nazory typu omg,nefetuj...Dala som si po pol roku,2krat do roka sa sfetujem,nehulim vobec thak si tie trapne komenty nehajte pre seba.Najlepsie je hadzat vsetkych do jedneho vreca a pritom o tom nic neviete.Je fakt lahke odsudzovat ludi ktorych nepoznate na zaklade toho co ste poculi od inych alebo citali niekde v casopise.Ja som stratila koli fetu uz dost ludi,musela som sa pozerat na to ako sa nicia a nevedela som im uz pomoct.Stale su to len ludia,taky ako my ostatny.Zivot sa k nim nezachoval bohvie ako,kamaratovi zomrela 7rocna sestra,nikto mu ju uz nikdy nenahradi a tak hladal utechu v drogach.Je Xpribehov kedy by som nevedela ani ja ako dalej nikdy neviete co sa moze stat a ked to budete najmenej cakat dostanete ranu pod pas moze zomriet clovek ktory vam bol najblizsi a nebude lahke sa s tym zmierit...asi tolko
Nicka55 ... neodsudzujem ta ... snazim sa ti len poradit ... ja som bol mesiac a pol bezdomovec a nepodlahol som drogam .. minuly tyzden som sa prvykrat v zivote zhulil a to mam 24. a priznam sa, ze ma to nicim nezaujalo. dnes je to 74 dni co nepijem, lebo som chcel motivovat tuto kamosku a jednak problemy s chlastom, ktore som mal ublizovali inym. a chodil som hravat automaty, takze ked si si precitala tieto riadky, tak ti dojde, ze sme na tom rovnako, akurat, ze ty mas pervitin a ja som mal chlast ... lenze ty ho mas 2x do roka, co sa da lahsie prestat a ja som pil skoro kazdy den a hraval kazdy tyzden ...
Emdi:dost zalezi na osobnosti a povahe cloveka nie kazdy si vie povedat dost!Je fajn ze ta nezlozilo to co si v zivote prezil mas silnu povahu a to obdivujem vela ludi by to uz vzdalo.Mna drogy tak isto nijako zvlast nelakaju ani ma nikdy nelakali mozno prave tym okolim v akom zijem.Vidim tych ludi kazdy den a den co den su s nich vacsie trosky.Viem ze si to nemyslel zle a ze si chcel len poradit nikdy nehovorim nikdy pretoze neviem co sa moze stat ale ja sa snazim byt vzdy nad vecou a neviem co by sa muselo stat aby som dopadla ako fetoska.Tych 2,3 krat do roka co sa sfetujem my neublizi a viac krat do roka to nepotrebujem.Nemam problem nedat si to uz vobec ja sa viem odviazat aj zabavit aj bez drog a alkoholu.Ale na druhej strane nemam dovod,viem ze do toho nepadnem uz ked nie koli sebe ale koli svojim najblizsim pretoze viem ze staci mat v rodine jedneho narkomana a trpi cela rodina.
no keby to bolo take jednoduche dalo sa tomu zabranit hned na zaciatku teraz je to uz o inom ktory s fetakov da na slova niakej panelakovej babenky?...ziadny....aj ked ten chalan o ktorom som pisala s tym chcel uz viac krat skoncit,absolvoval niekolko lieceni ale vzdal to a stale sa k tomu vrati s5.Ked som s nim vypravala naposledy uz bol presveceny o tom ze to nema zmysel skusal to viacej krat ale je to tazke lebo je na to vsetko sam...Vsetci ho odpisali ked zacal fetovat dokonca aj rodina a teraz ked to potreboval najviac aby pri nom niekto stal nebol tam nikto...Mozno to beres tak ze ked sa do toho vedel sam dostat tak nech sa s toho aj sam vyhrabe ale vzdy je jednoduchsie sa do niecoho namocit ako sa potom s tej spiny cistit.Nikdy nechcel takto dopadnut ale nevedel si povedat stop a tak aj dopadol je mi ho luto lebo to nie je obycajny fetos akych je na kazdom rohu X este pred par rokmi po nom letela kazda baba a teraz sa uz po nom nikto ani neobzre.Preto si vazim to co mam a nevyhladavam ludi so striekackami a obalkami.Nelutujem ked si dam takto raz za pol roka ale kazdy den by som na to peniaze urcite nedavala.Nebudem si platit za nieco co ma znici a pripravy o vsetko to urcite ne
Je pravda ze sa to neda porovnat z grassom je to cista chemia ale travu uz vobec nemusim.Pisala som ze to nedavam raz do mesiaca ani raz za 3mesiace.Ja k zivotu drogy nepotrebujem je to to posledne co ma trapi.Ale ja ani nepijem,ani nehulim a tak mam aj ja chut raz za cas nemat cistu hlavu.Tento rok som to mala prvy krat a uz to zas nemusim videt dalsi rok.Nepocitujem zeby ma ten jeden krat nejako menil myslim si ze keby som hulila tak je to na mne vidiet viac.V poslednom case sa to dostava dost do kurzu alebo mody alebo ako to mam nazvat ze sa idu zasrane deti nafajcit napr.piatky.Co s toho maju deti 14 rocne?!Este nemaju poriadne vyvynuty ani organizmus a uz to ma bongo v ruke a potom sa cuduje ze za par rokov je vytrety jak buk...To neriesis?
o tom som nic nepocula, ze by sa nemal clovek kupat v studenej vode, ale na dojazde by som sa kupat nesla, nieje to bezpecne, mzoes dostat haluz a utopit sa... No a ta zastava srdca hrozi aj bez vody...
nooo, ja som uz tiez na tom slapala asi 6 mesiacov...a tiez som si hovorila, ze t zvladam, viecm v tom chodit moja, aby si si nemyslela...a k tomu kupaniu...nechod sa kupat!!!!!!!!!
Lithinka ja som si na mojom prvom dojazde dala rano teplu sprchu a dost mi to obnovilo stavik
Zatocila sa mi hlava.. taky divny tlak.. na chvilu som stratila vedomie a potom som sa nejako vytackala z kupelne a davala sa dokopy.. tak mi kamarat pisal, ze ci som normalna a vysvetlil mi co a jak
Zazitok heh.. odvtedy som si davala stale pozor nato..
piko je sacka!...niekolko krat som si ho do sitosti uzil ale nestoji to zato..moj diler ma stihy a je to celkovo jedno vyebane hovado..radsej ber daco,co ta posunie(trava,LSD,hubicky)piko je dojebavak...z pika sa robia skuvenci.A odpoved na tvoju otazku-hmm,je to take,ze sa mozes posrat od strachu..hrozne stihy..neodporucam...dnes nie...hmm...taky strach si este v zivote nemala..
To tak byva, dam si piko len 2x do roka. Jasne pohodicka. Lenze pride den, ked sa nieco stane, ako si hovorila, umrtie blizkej osoby alebo nieco ine. A vtedy pocitis rozdiel medzi clovekom co piko nepozna, a medzi clovekom co si ho da 2x do roka. Budes vediet kde ho zohnat, ako ucinkuje a tak. Potom uz skocis po nom.
Lenze clovek co to nebere tak ho take nieco napadne ovela tazsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
kurna, ak sa potrebujes odpalit, tak si zvar bongo alebo zozer nejaky hrib, aj z toho ti zahaluzi a max sa dogrcas. takto nicis zivot nielen sebe ale hlavne svojmu okoliu...
Je zivotne nebezpecne ked si rano po piku das sprchu alebo kupel v horcucej vode. Mozes skolabovat.. hrozi zastava srdca.
Tak si davaj nato pozor. Inac to by si mala vediet..
Nexcem morazlizovat ale daj si na P pozor. Je fajn ze beries len 2x do roka a ze si to takto uzivas len si nezacni davat castejsie..
Ale vsak nech si kazdy na sebe odskusa co xce ak xce
Zatocila sa mi hlava.. taky divny tlak.. na chvilu som stratila vedomie a potom som sa nejako vytackala z kupelne a davala sa dokopy.. tak mi kamarat pisal, ze ci som normalna a vysvetlil mi co a jak
Zazitok heh.. odvtedy som si davala stale pozor nato..
A tomu LSDcko tiez nieje moc dobra "nahrada"..
To tak byva, dam si piko len 2x do roka. Jasne pohodicka. Lenze pride den, ked sa nieco stane, ako si hovorila, umrtie blizkej osoby alebo nieco ine. A vtedy pocitis rozdiel medzi clovekom co piko nepozna, a medzi clovekom co si ho da 2x do roka. Budes vediet kde ho zohnat, ako ucinkuje a tak. Potom uz skocis po nom.
Lenze clovek co to nebere tak ho take nieco napadne ovela tazsie.