davnejsie som mal zajacov, a teraz som premyslal ze by som zacal znova dakeho domoveho zajaca alebo mozno aj cincilu tak by ma zaujimalo ak niekto ma s cincilami skusenosti ze ci by tato klietka bolo dostacujuca aj pre cincilu popripade 2 cincili » a
@sandrushiceq ja by som strašne chcela činčilky ale ja mám strach zo všetkých hlodavcov kvôli hryzeniu ono keď sa zle vyspí nejaký škrečok alebo zajac hneď sú jeho otlačky na mne
@skingirl94 vieš čo, keď máš činčilku od malička a každý večer si ju berieš k sebe, nevieš si predstaviť aký vzťah si vytvoríte, nikdy by ťa neuhryzla..len sa jej musíš venovať..moja za mnou normálne behala ako som chodila keď bola pustená, takisto vedela prísť aj na zavolanie (ofc nie na meno ale na zvuk , sú to perfektné zvieratká a v budúcnosti ešte určite chcem také mať
@skingirl94
ja som mal asi 2 zajacov a jediny problem bol to ked som ich pustil po izbe tak mi nasli vsetky kable dokonca prekusali naskrz aj kabel od zapojenej lampy a nic im nebolo
ale nemyslim si ze ziadny domaci hlodavec moze pokusat iba ak by si sa k nemu zle chovala a aj tak by to asi nebolo nic moc vazne
@nahaku tak rovnaké pohlavie snáď hej. Poznám človeka, čo strážil 2 týždne kamarátovi 2 činčili a že robili pri láske taký hluk, že ho skoro vyhodili susedia z baráku O_o
ale pokiaľ sa budeš dostatočne venovať, tak by nemalo trpieť na samotu aj keď bude samé
@nahaku najprv som mávala klietku v izbe ale robievali bordel v noci, obhrýzali kovovú konštrukciu tak som ich potom presťahovala do vedľajšej izby kde mali cez deň fakt pokoj na spanie a večer si mohli robiť čo chceli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
avšak preferovala by som drevené poličky a vybavenie a nie plastové lebo to obkusujú keby niečo pýtaj sa
ja som mal asi 2 zajacov a jediny problem bol to ked som ich pustil po izbe tak mi nasli vsetky kable dokonca prekusali naskrz aj kabel od zapojenej lampy a nic im nebolo
ale nemyslim si ze ziadny domaci hlodavec moze pokusat iba ak by si sa k nemu zle chovala a aj tak by to asi nebolo nic moc vazne
ale pokiaľ sa budeš dostatočne venovať, tak by nemalo trpieť na samotu aj keď bude samé