Ešte keď to s tými cyklistami je proste klip, tak ok, ale inak ma absolútne nenapadá, akú môže mať človek motiváciu vytvoriť video s tancujúcimi kravami a medvedíkmi prechádzajúcimi cez cestu
@plutvonozceakrivozubky Mentos-vtáky ? A kde si to stiahla, prezraď! Či musím len z YT, alebo existuje aj jednoduchší variant, napríklad v mp3 podobe už priamo ? Ja si to súrne potrebujem nastaviť na zvončekovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale tie pavuky su fakt otrasne
Tamto je fakt desivé .
zmení ti to život
Napríklad toto robil tiež on:
tá reklama bola super
A neviem, či mám nejakú divnú chvíľku, ale @tikalok však tam okrem toho, že nás nebude nabádať na vyskúšanie, ale nech vyskúšame, nebolo nič vtipné
a @chevro ja tomu nejak nerozumiem.
Ešte keď to s tými cyklistami je proste klip, tak ok, ale inak ma absolútne nenapadá, akú môže mať človek motiváciu vytvoriť video s tancujúcimi kravami a medvedíkmi prechádzajúcimi cez cestu
NO tie pavúky sú nechutné.Ale kto toto dokáže vymyslieť...Však každý sme nejakým spôsobom strelený.