Ked ste sa s niekym bavili, potom ste sa povedzme odstahovali a potom ste s nim boli chvilu v kontakte ale nie dlho.. Nakoniec ste sa s tym clovekom niekolko rokov nestretli a nebavili lebo povedzme ste nanho stratili kontakt a zrazu ste zistili na neho n
ano urcite by som sa mu ozaval , ozval som sa takto po par rokoch byvalemu spoluziavkovy a vysvytlo ze sme stale super dvojka , a stale velmi dobry kamarati odporucam teda . potesi to aj teba aj jeho ak ste si v mynulosti rozumeli
pokial by ma nezaujimal tak mu neodpisem, teda, ani by som mu nenapisal .. uz sa mi stalo ze som na nete objavil starych kamaratov zo zivota, ale vzdy som bol rad a nejak sme si sedeli..
Čo ak zistíš že ste sa zmenili a už si nesadnete? Stále vás budú spájať minimálne spomienky... a sú veci ktoré človek na sebe nezmení ani keby chcel...
A navyše... čo môžeš stratiť? Ak by ste si aj nesadli, nič sa nedeje, život ide ďalej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Dokonca som s jednou, vtedy najlepšou kamarátkou z detstva po 7 rokoch chodil
A navyše... čo môžeš stratiť? Ak by ste si aj nesadli, nič sa nedeje, život ide ďalej...