Zacnem tym..ze chalan ktoreho lubim...som s nim chodila von aj setko..setko bolo v najvecom poriadku...boli sme skoro naj kamosi..ale akonahle sa dozvedel (ja som mu to povedala lebo je lepsie to povedat nez tajit) ze ho lubim..postupne sa menil..bol kumn
Ach no to nemáš veľmi ružové teraz...možno sa zlakol toho že ho ľúbiš, nečakal to a teraz nevie ako ťa má brať...či nadalej ako kamošku... alebo je moc hanblivý... nvm naozaj
mama mi vravi, ze nikdy nehovor chlapovi ako prva, ze ho lubis Poserie ti cely zivot Doteraz som nechapala. Ale mam taky tusak, ze to rozchodis, ak ma nahodou zajacie umysly.
@4 to si si moc nepomohla, ze pocuvas rady tvojej mamy ako na chlapov. predsa len ina doba, iny mrav...
no a aby som nebol OT tak sa vyjadrim. samozrejme ze je, chlapec ostal zaskoceny, nevie co ma robit...a ani to mozno takto nechcel...teraz mas aj po kamosovi aj po frajerovi
Podobny pripad som zazil aj ja. i ked ja som to mal ovela voela horsie ason v niecom. Taktiez ta osoba nema na mna cas. uz nemala pred tym. i ked tera uz ma vaznu znamost. S tym nic nenarobsi proste to iste by si snad urbila aj ty. Uz len koli tomu. aby sa ta druha soosoba netrapila. Aby si nevidela tie pohlady ktore bude na teba ten doticny hadzat. takze asi je lepsie ako to je teraz. Ked sa raz za cas stretnete. Dakedy je fakt lepsie cusat ako sa vyjadrit
diky za komenty kt. ste napisali k mojmu clanku..no a on nema 14 ma 16 a je rozumny..poviem vam len tolko, ze je to najmilsi a najrozumnejsi chalan akeho poznam ja a proste ..ma to ale jden hacuik preco aj to ta vzal..on lubi moju kamaratku..teda aspon tak vravi..no ale ona ho nechce..lebo uz ma iny vztah..a vie ake to je ked ju vidi vonku a thak..tak asi preto takto uvazuje..a aj kamaratke sa pacil a ako sa to dozvedel urobil presne toto iste..nevsimal si ju, v skole ju obchadzal..no popar mesiacoch..sa setko zmenilo a booli este lepsi kamosi ako pred tym..no tak ona mi pomaha..sme dobre kamaratky..a ja dufam ze sa to o par mesiacov zasa zmeníí..a este co tu niekto spominal ze v 14-stke netreba vztahy, tak ja si myslim ze je lepsie ich mat ako nie ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale good luck
no a aby som nebol OT tak sa vyjadrim. samozrejme ze je, chlapec ostal zaskoceny, nevie co ma robit...a ani to mozno takto nechcel...teraz mas aj po kamosovi aj po frajerovi