je podľa Vás normálne že nejaký môj sused už od 10.00 počúva maxim turbulence ... to by mi vôbec nevadilo ale ten kretén počúva dookola jede jede mašinka ....... no je toto normalne
prve moje riesenie ... pustil som si film ... ale ked bol klud vo filme tak sa dialogy prebijali s ... kouri se ji s kominka ... druhe riesenie ... zablacat z okna ... ti uz j*be ty k*kot ... ak nemas na cd tak ja ti nejake napalim ... nic ... tretie riesenie ... seriem na neho idem ku kamosovi berem vsetky filmy a dve 1,5l piva a pozriem si nieco naozaj dobre 5.1 ...
btw rad by som ho zalial poriadnym tvrdym rockom alebo metalom ... alebo punkom, popripade punk-rockom ale foter je doma a vymienaju nam okno na balkone a nechcem aby ujovia spidermani padli z piateho poschodia dole ...
btw ked som vonku zacal vykrikovat ze je to kreten a nech si tam hodi inu pesnicku ... uz je klud pocujem iba bzucanie pocitaca a vravu spidermanov
mooja to poznám , ja mam fest drblých susedov tieš .. je cca 6:00 ráno zato že oni už robia nemusia tým rušiť susedov , vipeckuju si na plne niaku hudbu ..- alebo včeraa obed všade ticho a zrazu na celu ulicu Robko Kazík .. a čo je najhoršie večer tma cca 23:30 a príde ich vidrbany syn na aute s hip hopom na plne .. ( Rytmus ) a nič ine len " piča , kokot ".. milujeeem to do pč ..
a môj sused každý deň o pol jednej v noci začne počúvať techno tak že skáčem na posteli... to je podľa teba normálne??? už koľkokrát mám vyťukanú 112tku na mobile, že konečne zavolám
nie je to normálne... aj ja mám takého suseda... býva o poschodie nižšie, no dnes našťastie odfrčal na dovolenku (a dúfam, že tam zostane pekne dlho), no predtým stihol x-krát zopakovať pesničku Žít jako kaskadér!.... ale ja som mu to vrátila mojimi 5.1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
..ale pôjdeš sa sťažovať a ešte ti aj dobre vynadá..
Skús si ty na plné pecky púšťať melodic death, alebo depressive black metal. Možno sa uvedomí.
A stále?
Choď sa pozrieť, či žije ešte, možno zomrel..
Už straaaaašne dlho ma nejaká diskusia tak nerozosmiala Odpadla som, fakt
btw rad by som ho zalial poriadnym tvrdym rockom alebo metalom ... alebo punkom, popripade punk-rockom ale foter je doma a vymienaju nam okno na balkone a nechcem aby ujovia spidermani padli z piateho poschodia dole ...
btw ked som vonku zacal vykrikovat ze je to kreten a nech si tam hodi inu pesnicku ... uz je klud pocujem iba bzucanie pocitaca a vravu spidermanov
dakujem ze ste sa zapojili a za vase napady ...
Bože, strašné ...
keby pustil mašinku? vystrčím hlavu cez okno a začnem spievať dokiaľ sa mu to nezhnusí
filip
to by sme je jeli dvaja...