že "oddávala sa dobrovoľne" .... to len ja som staromódna alebo je fakt na hlavu postavené, že základoškoláčka sa nebráni sexu s učiteľom? a vôbec... s NIEKÝM
ako jej vec, ale podľa mna si to dievča (a veľa jej podobných) bude o takých 10 rokov trepať hlavu o každý múr v dosahu, aká bola v detstve p*ča. za predpokladu že mentálne dospeje, čo ani tak nemusí byť pravda
Je to poburujúce správanie sa toho učiteľa...a kto vie ci ten čin ktorý spáchal bol jediný keď už dlhšiu dobu učí na skole...a ta ziacka...je to chore...
nooooo ze zacinate jebat v 14 to sa vam zda cool ... a ze sa vyspi s profakom ta uz je nenormalna ne ...no urcite ... co ked je ten profak normalny a sexy ? ... ci aha takeho ste vy na skole nemali, tak taky neexistuje .... sorry ... kazdy si moze jebat s kym chce ... ked neni pod hranicou hawk a nech zije sexualna sloboda
je to ovela normalnejsie ako tisic inych veci co sa tam vonku deju.. pokial mala aspon 15 tak je to pravne v poriadku. ze sa polodecko kurvi so starsim je dost bezne povedala by som, a ze to bolo v kabinete na zakladke je len bulvarny bonus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
na strednej nič...
na výške už musím dať nejakú učiteľku dole....
nepríde mi to normálne?.....si staromódna
zda sa mi to nechutne, ze by som mala mat sex s 30 rocnym chlapom ale ked sa ona rozhodne..
ani by sme sa na začiatku nebránili Hnykovi, ňe?
a tak nemu by sa nebránil nik! aj Peťo s jožom ho chceli ačo.
No tak Peťo ten sa ani nesnažil zakrývať, že ho balí.
no veď. takže je to normálne