no, ja som si dnes farbila vlasy na blond a chytilo mi to uplne otrasne. potrebujem radu, ci si na to mozem dat nejaky farebny sampon alebo ci s tym mozem nieco urobit tak aby mi nevypadli vlasy a aby som zajtra mohla vyjst z domu.. ((((
@stenatko tak za prve vlasy si farbim už pekných pár rokov, takže to nebolo prvý krát za ďalšie radila som sa s kaderníčkou (a velmi dobrou), za ďalšie načo chceš byť kaderníčka keď si proti farbeniu? podla mna si nerobis trz velmi dobru reklamu
No, keď to nebolo prvý krát, tak nechápem, prečo ti to nevyšlo A áno, radila si sa s veľmi dobrou kaderníčkou a máš to zle. Prečo si si to nezafarbila u nej? A stále neviem, čo sa vlastne stalo a čakáš, že tu poradíme, keď nevieme tvoju farbu vlasov a výsledný efekt...
A kaderníčky nemôžu byť proti farbeniu? Čo je toto za logiku? Som síce proti, ale ak niekto príde a bude mi skuvíňať, že to chce zafarbiť, tak len pokrčím plecami a urobím to, hoci si pomyslím svoje.
Samozrejme, že to nebudem mať ako hlavný flek, čiže ma to, že by som prišla o zákazníkov netrápi...
A prosím ťa, reklamu nechaj tak, vôbec to tak nebolo myslené...
@stenatko ako kadernicka by si mohla vediet, ze kazda farba chyta na kazde vlasy inak, takze ani moja kadernicka nemohla vediet na 100 percent ako mi to chyti myslim, ze aj keby som si ich zafarbila u nej chytilo by mi to rovnako ja nwm preco po mne chces typ a farbu vlasov a nwm co este ked ja potrebujem vediet, ci si na to mozem dat sampon, nic viac nic menej ja som tu pisala koli rade a nie koli kazaniu ak mi nevies/nechces poradit, radsej sa zdrz komentara
Ale veď jebni si tam šampón, alebo si to daj stiahnuť peroxidom a nafarbi na novo, ešte lepšia možnosť... čo viac chceš počuť? Chceš tú farbu preč, tak si ju daj preč, no.
A radšej sa poraď s kaderníčkou ako s ľudmi na B. Tá ti poradí lepšie
@stenatko môžem vedieť prečo ma urážaš? sme najlepšie kamarátky poprvé a podruhé do zajtra ich nefarbí a čiapku jej snáď donesiem.. tak ako škoda blbých komentárov
stmavit, to este pochopim, tam sa toho tak vela neda dojebabrat, ale na blond...mas o co si si koledovala.
a nie, ked ti niekto napise nieco konstruktivne a pravdive ako @stenatko tak to nie je dodzubavanie.
daj si tam ten sampon, s tym nic nepokazis a uvidis co a ako, a ak sa to dojebe este viac, tak uz potom chod k tej tvojej kadernicke nech ti to napravi ona.
nepoznám nikoho kto by mal blond vlasy na prvý šup ( teda predpokladam že si išla prvý krát na blond kedže ti to zle chytilo). Ja mam za sebou dlhú dobu odfarbovania .. asi po roku som mala blond takú akú som chcela.
ja tu nestojim o to aby mi niekto kazal ci som to posrala abo nie ak si niekto potrebuje riesit nejake komplexy tak nech to neriesi tu ja som chcela normalnu radu ak si necitala pozorne
@berdy@tajkaaa neviem co s apustate do @stenatko havne ak ma holka pravdu ... odfarbovat si sama doma hlavu je vzdy riziko a tvoja hlupost je ze si si najprv neskusila na jednom pramienku ako ti chyti ...
druha vec, moja kadernicka je tiez proti farbeniu, preto ze ak ma niekto kvalitne zdrave vlasy je kktina si to dobabrat chemiou (to len k tomu co pisala @stenatko )
ja by som na to teraz nic nedavala, bo nebudes mat vlasy ale suche seno na hlave ... ved totalne znicis vlasy ...
ked uz pockaj par dni a tak farby dalej, alebo si priprav peniazky a chod ku kadernicke, nech ti s tim nieco spravi ... ja by som na tvojom mieste isto neriskovala (nik nechce mat na hlave seno alebo byt plesaty - nie, vazne to nie je pekne )
@ivushka25 ja nevravim, ze som urobila dobre, uz by ste mohli pochopit, ze nestojim o ziadne kazanie, len o jednoduchu radu a ako povedala @berdy mam s tym skusenost, len trz mi to proste nevyslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
kaderníčky nič nevedia.
radím ti parochňu alebo ten úplne jednorazový rýchlovymývací šampón, alebo sa nad to povznes a tvár sa že to tak malo byť.
ale síce, damage is done, tak to odfarb ešte raz nech ti chytia normálne a potom si na to jebni kopu oleja, kondicionéra, balzamu a neviemeštečoho.
1, farbíš hlavu (áno, som proti)
2, ešte k tomu aj sama, prvý krát si minimálne zavolám kamarátku, poradím sa
3, napíšem aspoň akú mám pôvodnú farbu a ako ti to chytilo (ak nie do zelena, tak je tvoja hystéria je pochopiteľná)
No, keď to nebolo prvý krát, tak nechápem, prečo ti to nevyšlo A áno, radila si sa s veľmi dobrou kaderníčkou a máš to zle. Prečo si si to nezafarbila u nej? A stále neviem, čo sa vlastne stalo a čakáš, že tu poradíme, keď nevieme tvoju farbu vlasov a výsledný efekt...
A kaderníčky nemôžu byť proti farbeniu? Čo je toto za logiku? Som síce proti, ale ak niekto príde a bude mi skuvíňať, že to chce zafarbiť, tak len pokrčím plecami a urobím to, hoci si pomyslím svoje.
Samozrejme, že to nebudem mať ako hlavný flek, čiže ma to, že by som prišla o zákazníkov netrápi...
A prosím ťa, reklamu nechaj tak, vôbec to tak nebolo myslené...
aj ja ťa!
Ale veď jebni si tam šampón, alebo si to daj stiahnuť peroxidom a nafarbi na novo, ešte lepšia možnosť... čo viac chceš počuť? Chceš tú farbu preč, tak si ju daj preč, no.
A radšej sa poraď s kaderníčkou ako s ľudmi na B. Tá ti poradí lepšie
stmavit, to este pochopim, tam sa toho tak vela neda dojebabrat, ale na blond...mas o co si si koledovala.
a nie, ked ti niekto napise nieco konstruktivne a pravdive ako @stenatko tak to nie je dodzubavanie.
daj si tam ten sampon, s tym nic nepokazis a uvidis co a ako, a ak sa to dojebe este viac, tak uz potom chod k tej tvojej kadernicke nech ti to napravi ona.
druha vec, moja kadernicka je tiez proti farbeniu, preto ze ak ma niekto kvalitne zdrave vlasy je kktina si to dobabrat chemiou (to len k tomu co pisala @stenatko )
ja by som na to teraz nic nedavala, bo nebudes mat vlasy ale suche seno na hlave ... ved totalne znicis vlasy ...
ked uz pockaj par dni a tak farby dalej, alebo si priprav peniazky a chod ku kadernicke, nech ti s tim nieco spravi ... ja by som na tvojom mieste isto neriskovala (nik nechce mat na hlave seno alebo byt plesaty - nie, vazne to nie je pekne )
A ďalšie my sa do nej nepúšťame.. každý povedal svoj názor