@lui74 lebo sa rada o tom rozpravam je to jedna z oblubenych tem a som stasna s toho ze mozem spoznavat Boha a nehanbim sa za to ze som veriaca a dako som tak s Neho naplnena radostou
@mefistofel fu tak aj ja ti ich viem tolko vymenovať ale to su denominacie a krestan mozes byt aj ked si jehovista krestania su vlastne kristovci ludia co chu nasledovať Ježiša
@zuzuzuzka tak slovansky bohovia, grecky, seversky, egyptsky atd.... je ich vazne vela a neexistuje len krestanstvo, boli tu rozne nabozenstva tisice rokou pred krestanstvom.
cim dlksie zijem s Panom tym viacej newem pochopit preco v neho podaktory neveria ale radsej si vymyslaju tie svoje ze ja sam som si panom a take ze je to trapne a ze je to len debilina preco o tom hovorite ked ste asi nikto nezacitili Božiu pritomnosť lebo keby ste to spoznali tak by ste tot uz nikdy nehovorili ...
teda podla textou co je pisane, nepacili sa mu ludia tak spravil potopu aby zabil vacsinu ludi ale poslal noema nech zachrani aspon nieco a potom aj jeho chcel zabit ale nakoniec sa zlutoval. Potom sa mi zda ze este boh hovoril ze nechce mat uz nic spolocne s tymto svetom a ludmi.
a potom dalej podobne pribehy, potom akoze napisal niekto jeho rukou volake spisy, kde kaze zabijat kazdeho kde je iny boh, dovoluje mat otroka aj ho zabit lebo otrok je len tvoj majetok, neni to nic ine. aj ked je to clovek a moze byt aj krestan. Potom este aj popisane aku ma hodnotu muz, zena, dieta. atd, atd. Potom vyvrazdovanie v mene boha ako kriziacke vypravy, ale nerobili nic zle, len to co im bolo povedane a co citali v spisoch...
Naozaj chces sa skutocne bavit o krestanstom bohu?
@zuzuzuzka Ja som Boha už dávno našiel A môjho Boha môžeš aj vidieť , môj Boh sa ti nevyhráža peklom ak ho nebudeš milovať , môj Boh nediskriminuje. Môj Boh je v každom z nás a vo všetkom ..
Ja verím, môj Boh nemá meno, ale už veľakrát mi pomohol. A určite nie som jediná len ľudia čo si uzavreli srdce ho nedokážu vnímať, ale on tu je a posiela nám do cesty iných ľudí a veci aby sme v neho uverili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ked tak, aspon sa nauc ze sa to pise Baptistka -.-
tak to o tom vašom ešte veľa, veľa vecí nevieš...
teda podla textou co je pisane, nepacili sa mu ludia tak spravil potopu aby zabil vacsinu ludi ale poslal noema nech zachrani aspon nieco a potom aj jeho chcel zabit ale nakoniec sa zlutoval. Potom sa mi zda ze este boh hovoril ze nechce mat uz nic spolocne s tymto svetom a ludmi.
a potom dalej podobne pribehy, potom akoze napisal niekto jeho rukou volake spisy, kde kaze zabijat kazdeho kde je iny boh, dovoluje mat otroka aj ho zabit lebo otrok je len tvoj majetok, neni to nic ine. aj ked je to clovek a moze byt aj krestan. Potom este aj popisane aku ma hodnotu muz, zena, dieta. atd, atd. Potom vyvrazdovanie v mene boha ako kriziacke vypravy, ale nerobili nic zle, len to co im bolo povedane a co citali v spisoch...
Naozaj chces sa skutocne bavit o krestanstom bohu?
» sk.wikipedia.org/wiki/Panteizmus...