...trebalo sa ozvat pred rokom.. vtedy som tam este bol ..teraz uz budem mat lepsie byvanie (teda, aspon dufam) ..ale v pohode, mozes sa potom ozvat, ked tam budes a mozme ist na pivo
@obcasnaflegma ta mne zase znie narocne tvoja info osaliet nad pc co ty vies mozno budem na chodbovici speci a budem chodit so sackom keksov a mineralkou
@obcasnaflegma no lebo pokial mam z fb spravne info malbovica ma byt v pondelok neviem sice konretne kedy kde co ale tak v utorok rano o 7:05 uz to kruto zacina
@petik216 aha jój aj ja začínam v utorok už o 7:05 a nevieš náhodou či sa v pondelok už bude učiť bo mám jednu hodinu tiež o 7:05 a rád by som si eče pospal =D
dole ako je vrátnica na Kosmalte, je vedľa bar Malbo Café - tam zvyknú robiť Malbovicu, v pondelky, stredy, bars kedy Malbovica zoznamovica a tak podobne.. a hlavne, tam chytíš aj net lebo na Kosmalte keď chceš net, musíš si ho ísť objednať u jednej firmy, ktorá tam má naťahané káble na net, ale je to dosť drahé mesačne. Ale určite vám dajú letáčik za ten internet, no ak by si nevedela, kde si to máš ísť "objednať" tak kľudne mi napíš, navediem ťa kde, pretože je to úplne inde ako je Kosmalt, ale dá sa to pochopiť, no aj my sme tam blúdili dosť dlho kým sme to našli
@delegatka diki pekne za info hej letak sme uz dostali uz sa na tom pracuje spolubyvajuca sa do toho vyzna tak ona to vraj zariadi no to sa potom je na co tesit hlavne nepresediet cely cas na izbe aspon zo zaciatku a spoznat co najviac ludi
@obcasnaflegma v pondelok ked dobre viem o 10:30 je slavnostne otvorenie na SNP 1 v Aule ale oficialne vyucko zacina az o 13:00 taze ty mas este v pondelok pokoj ked len rano mas
@delegatka to vazne? ani za certa by ma nenapadlo ze kuchynka vraj s 1 dvojplatnickou bude az taka slavna zatial som o nej nic mile nepocula a vraj sa tam neskutocne kradne
@delegatka fuuuha mikrovlnka no luxus a nevies nahodou ako je to na izbach? viem ze sa tam nesmu brat spotrebice ale napr ked si rychlovarku zasijem dakde do skrine prezije to tam?
@petik216 tak to fakt neviem ale keď som tam ja bývala, nastúpila tam jedna nová upratovačka, sama so sebou sa rozprávala, vošla do izby, najprv DOBRÉ RÁNKO, pritom sme všetci spali (no napr ja nie a keď ešte aj nechtiac buchla do nohy postele, tak sama sebe začala "nadávať" a tak.. neviem to vysvetliť, ale bolo to také milé
@delegatka no dufam ze take mile daco tam aj ostane aspon nieco lebo zatial co vidim svojich susedov z 11. poschodia zacinam dostavat vazny strach inac ty si aky odbor?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
dole ako je vrátnica na Kosmalte, je vedľa bar Malbo Café - tam zvyknú robiť Malbovicu, v pondelky, stredy, bars kedy Malbovica zoznamovica a tak podobne.. a hlavne, tam chytíš aj net lebo na Kosmalte keď chceš net, musíš si ho ísť objednať u jednej firmy, ktorá tam má naťahané káble na net, ale je to dosť drahé mesačne. Ale určite vám dajú letáčik za ten internet, no ak by si nevedela, kde si to máš ísť "objednať" tak kľudne mi napíš, navediem ťa kde, pretože je to úplne inde ako je Kosmalt, ale dá sa to pochopiť, no aj my sme tam blúdili dosť dlho kým sme to našli
Malbo Caffé
Vítame čerstvých vysokoškolských študentov UPJŠ, a samozrejme aj skalných, vo vyšších ročníkoch!!!
Pripravili sme pre Vás program na celý semester, ktorý priebežne doplňujeme(viď Udalosti). Pravidelnosťou, ako každý rok, bude v pondelok MALBOVICA!!!
Takže tento týždeň začíname "vstupnou" vysokoškolskou MALBOVICOU
PO 17.9. o 20.00hod Prvá vysokoškolská MALBOVICA
UT 18.9. o 20.00hod THE WIND- hudobný večer mladých skupín
ST 19.9. o 20.00hod ZUBÁRI- vítanie prvákov
PI 21.9. o 20.00hod HUFU - Hundža&Furmaník- duo rockový večer
Dúfame ,že sa zúčastníte niektorej z akcií, a že sa Vám to bude páčiť!