Ani sama neviem.. Je mi to v podstate jedno, či prídem v honosných šatách alebo montérkach hlavne, že sme spolu a bude nám dobre a získame nezabudnuteľné zážitky
ja som najskor vobec nechcela ist, hadky okolo stuzkovej totiz rozbili celu nasu triedu, ten kolektiv co sme boli predtym uz prose nebol ... lenze moj otec sa ma nepytal ci chcem alebo nechcem ist a bez toho aby mi nieco povedal to cele zaplatil ... :/
Nechcela som, ale bola som a som rada, lebo keby nie, tak to do konca života asi ľutujem. Nebolo nič lepšie na strednej škole ako stužková. Bola jednoducho úžasná a nezabudnuteľná. Zopakovala by som si takú stužkovú pokojne aj každý týždeň.
Nebol som, lutoval som ..predsa len, je to zazitok, ktory uz nebudete moct zopakovat. Stuzkova nie je len pre vas, ale aj pre rodicov, ktori mozu byt hrdi na svoje deturence
Juchú stužková cítila som sa na nej síce mierne odstrčená, ako ostatne celých predchádzajúcich 8 rokov, ale bolo to fajn, teda myslím si, že je to zážitok, o ktorý by sa človek nemal dobroľne pripraviť.
Ja som na začiatku tiež hundrala, že na čo to??? a kopec peňazí. ale nakoniec to nebolo ani také drahé. a na poriadnu zábavu netreba moc peňazí ale fajných ľudí a atmosféru! a nakoniec bolo super!
nechápem prečo niekto nechce ísť na stužkovú aj keby som vo svojej triede nemala žiadneho kamarata/ku tak by som na stužkovú chcela ísť.. určite by som to časom ľutovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a aj keby máme tak tam proste nejdem, nemám rada väčšiu časť triedy...takže tak
1. v ten deň som sa vrátila domov z psychiatrie
2. pilo sa tam
3. nemala som zaplatené
4. nechcela som tam ísť a celkovo sa mi nápad nepáčil od začiatku
Fajn tam bolo
a uz sa o tom pol roka hovori, cela trieda to riesi, nasa triedna analyzuje vsetky mozne dovody preco nechce ist
Podla mna sa tomu venuje privela pozornosti, ked niekto nechce ist, nech nejde
Samozrejme, moze to byt aj dobry zazitok, aj zly
ale keby sme mali takú klasickú, tak by som fakt rozmýšľala, či ísť.