nechcem odradiť, ale nebudem klamať, že je to jednoduché... prijímačky v pohode, dostala som sa na všetky fakulty, so skúškami mám ale veľké problémy a máločo spravím na 1. pokus, momentálne som tiež z toho v stave úplného zúfalstva a šialenstva, ale nie každý to tak zle znáša ako ja...
@kokosovyorech nešla, ale to hovorím teraz (a každé skúškové a mesiac pred ním). keď budem mať skúšky hotové, asi to budem vidieť inak.
@montgomery 2. lf, modelovky som sa naučila za týždeň (od maturít do prijímačiek som na to mala tuším 8 dní), fyziku som nestihla celú... čiže odporúčam dlhší čas, ak sa dá, ale záleží aké máš základy... predtým som tie predmety mala na gympli, maturovala z bio a chémie, tak som bola celkom v obraze.
no a prečo najťažšiu? neriešila som, že je najťažšia, ale myslela som, že by ma niekedy v budúcnosti asi bavilo byť lekárkou a reči, že je to ťažké, ma neodradili, tak som sa musela presvedčiť na vlastnej koži...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@burn
zaujímalo by ma ako prebiehali prímačky, či boli velmi ťažké a či máš/ má popri štúdiu aj nejaký volný čas
@montgomery 2. lf, modelovky som sa naučila za týždeň (od maturít do prijímačiek som na to mala tuším 8 dní), fyziku som nestihla celú... čiže odporúčam dlhší čas, ak sa dá, ale záleží aké máš základy... predtým som tie predmety mala na gympli, maturovala z bio a chémie, tak som bola celkom v obraze.