Je tu niekto študujúci paleobiológiu na Univerzite Komenského?
Je možné, že by tu bol zaregistrovaný niekto, kto študuje paleobiológiu? Ak áno, tak by som sa o tomto zameraní rád dozvedel viac, lebo sa rozhodujem medzi zaslaním prihlášky na paleo-bio alebo prekladateľstvo/tlmočníctvo španielčina-portugalčina.
Ja som mala prvy semester paleontologie, coz je dost podobne a bolo to mega... ale ako poznamenal sugy, su to totalne odlisne odbory sa musis rozhodnuz alebo co
@Lawey dalo sa to zvladnut? Asi ako tazke to bolo? Zhruba ake temy ste presli?
Praveze sa neviem uplne rozhodnut A nechcem si zbytocne stazit zivot maturitou z biologie, ak by ma tam nezobrali/ ak by som siel predsa studovat prekladatelstvo.
ja som na to chodila rok kym som zistila ze to nikam nevedie, ze je tam prilis vela matematiky a geofyziky z coho som sa mala realne chut obesit a odjebat a zakopat rovno medzi tie dinosaure sooo asi choj prekladat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Praveze sa neviem uplne rozhodnut A nechcem si zbytocne stazit zivot maturitou z biologie, ak by ma tam nezobrali/ ak by som siel predsa studovat prekladatelstvo.