@4 tipujem niečo strašne "alternatívne"...Také tie "undergroundové" rockové pesničky kde sa celý song opakujú nejaké tri základné akordy a spieva sa buď o nešťastnej láske alebo o tom ako to tu je všetko na piču ...
Mám takéto tušáka ...
A inak poznám dvoch týpkov čo hľadajú ešte jedného člena (basáka) ... Ale tak ty si zrejme "gitarista" ...tak to asi nič ...Ale spýtam sa či náhodou nepotrebujú ešte jednu gitaru ...
tak prosim ludi aby si ypsilon nechali pre seba a ty co nahodou vlhnu nad hudobnikmi tak nech idu na pokec.....a teraz k veci hram najviac metal a rock ale popri tom blues a rôzne alternativi tychto zanrov a co sa tyka predoslej kapeli tak to bola alternativa jak hrom ....a hram na gitare doteraz som bol vzdy solova ale keby nic ine tak aj na base by som hral
ravn5 fuha ty si poprdeli vseved ale myslim ze v skladbach zakka wylda sa tri akordy neopakuju a pokial viem ani guns n roses alebo red hot chilli peppers nehraju iba zakladne akordy ale ty zrejme vies hodnotit podla troch fotiek co clovek hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Mám takéto tušáka ...
A inak poznám dvoch týpkov čo hľadajú ešte jedného člena (basáka) ... Ale tak ty si zrejme "gitarista" ...tak to asi nič ...Ale spýtam sa či náhodou nepotrebujú ešte jednu gitaru ...