akože pre za mňa nech to tu je ale nie takto lebo sa na to stále iba nechtiac kliká.... podľa mňa by sa do určite dalo dať aj tak aby človek to videl ale neprekážalo mu to
@waagbistritz69 ty (...........) a čo si myslíš, že som jebnutý a tomu nerozumiem, !!!!, nech ju preložia niekde na kraj a nie pod lištu....kde zaberá kopu miesta a ....serem na ních aj tak tu nikto nie je.......
@b0ng a nech majú, aj ja mám prachy zo všeličoho a neotravujem s tým aspon druhých, nech si celé 02 strčia do riti až po samy okraj.......filip
@zajko30 ty nevies o tom ze reklama ktoru nikto nevidi je na dve veci??
ani prostitutka sa nepostavi k polnej ceste po ktorej nikto nechodi, ale ide tam kde je to frekventovane.. tak i reklama.. bude tam, kde sa najcastejsie divas a kde si ju urcite vsimnes
okrem toho je toto jendna z tych "lepsich" kde ti aspon znicoho nic nezacne hucat hlasna hudba resp ti to neprekryva celu stranku
@zajko30 Bannerova reklama "na jednej strane" vynasa ovela menej ako takato. Hlavne je pre zadavatela ovela menej ucinna, takze sa pre nu vobec nemusi rozhodnut.
Ono uz ked je raz dohoda na takejto reklame, tak nie je mozne si ju svojvolne presunut bez porusenia zmluvy
Keď čítam podobné fóra, tak mi normálne zastáva rozum.
Áno, samozrejme, že už som na to párkrát omylom klikla a na chvíľu sa rozčúlila.
Áno, samozrejme, že to neladí so stránkou a je to iritujúce.
Áno, samozrejme, že to zaberá miesto atď.
Ale z čoho si myslíš @zajko30 , že akože majú platiť túto stránku? Hovoríš, že vieš o tom, ako to chodí, tak potom musíš vedieť aj o tom, že agresívna reklama (či už vyskakujúce okienka, alebo niečo takéto, pri čom je vysoká pravdepodobnosť, že si na to čo i len omylom klikneš) je najlepšie platená a teda serveru najviac pomôže.
Na Birdzi je všetko zadarmo, úplne VŠETKO a niekto sa tu bude sťažovať na reklamy, pri ktorých sa dokonca snažia, aby tu neboli "all the time", ale iba čas od času.
Ja vás nechápem, boli by ste najradšej, keby vám pečené holuby srali smotanu do huby či čo? Buďme realisti
@sarah_whiteflower Suhlas. Nehovoriac o tom, ze tu stale mozu byt flashove bannery ktore su vycapene nad textom ku ktoremu sa nedostanes dobrych 5-6 sekund kym reklama neprebehne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@zajko30 ale oni za to majú prachy..pochybujem, že to dajú preč..
@b0ng a nech majú, aj ja mám prachy zo všeličoho a neotravujem s tým aspon druhých, nech si celé 02 strčia do riti až po samy okraj.......filip
Viz @7
Cez pocitac mi to nevadi vobec a cez mobilne zariadenia na to sice obcas klepnem, ale nevadi mi to (uz len kvoli tomu, ze je to na dobru vec)
peace!
filip
ani prostitutka sa nepostavi k polnej ceste po ktorej nikto nechodi, ale ide tam kde je to frekventovane.. tak i reklama.. bude tam, kde sa najcastejsie divas a kde si ju urcite vsimnes
okrem toho je toto jendna z tych "lepsich" kde ti aspon znicoho nic nezacne hucat hlasna hudba resp ti to neprekryva celu stranku
@neith74 teba ešte živia rodičia, vieš hovno ako sa zarába na živobytie........filip
Ono uz ked je raz dohoda na takejto reklame, tak nie je mozne si ju svojvolne presunut bez porusenia zmluvy
Áno, samozrejme, že už som na to párkrát omylom klikla a na chvíľu sa rozčúlila.
Áno, samozrejme, že to neladí so stránkou a je to iritujúce.
Áno, samozrejme, že to zaberá miesto atď.
Ale z čoho si myslíš @zajko30 , že akože majú platiť túto stránku? Hovoríš, že vieš o tom, ako to chodí, tak potom musíš vedieť aj o tom, že agresívna reklama (či už vyskakujúce okienka, alebo niečo takéto, pri čom je vysoká pravdepodobnosť, že si na to čo i len omylom klikneš) je najlepšie platená a teda serveru najviac pomôže.
Na Birdzi je všetko zadarmo, úplne VŠETKO a niekto sa tu bude sťažovať na reklamy, pri ktorých sa dokonca snažia, aby tu neboli "all the time", ale iba čas od času.
Ja vás nechápem, boli by ste najradšej, keby vám pečené holuby srali smotanu do huby či čo? Buďme realisti
TO je otravna reklama, nie toto co je tu teraz