nikdy mi nenapadlo ukončiť niečo na čo som sa dobrovoľne dala a svojim spôsobom ma to baví a po dosiahnutí titulu si poviem, že na to mám a som super-trúper.
ja som len rozmýšľala nad prerušením štúdia, keď som to už nezvládala ale už je všetko super-trúper!
ale rodičia by reagovali asi v pohode ale videla by som ich sklamanie...
ja som ukoncil, lebo ma to nebavilo a vybral som si skolu ktora ma nebavila a nenaplnovala, jednoducho som spravil chybu no boooze, tak to skusim tento rok tak kde chcem a dokladne preto robim co musim, lenze ja mam 19 ak ty mas 25 (ak ozaj), tak neviem preco chces skoncit az teraz...a rodicia boli v pohode, sami videli, ze ma to tam nebavi a ked som s nimi telefonoval stale som mal nahovno naladu takze sami mi doslova povedali, ze mam prist ihned domov, a vobec nekricali alebo co, to zavisi sice od toho akych mas rodicov ale ukoncenie vysokej skoly nie je nic za co by sa clovek mal hanbit alebo co, jednoducho sa to stane niektorym ale stale mozes zacat odznova a zmenit to, aj tak az cas ukaze neskor kto si, co si, vela stastia
No rodičia si musia uvedomiť že tú školu robíš pre seba, nie pre nich a je to tvoje rozhodnutie keď si sa na to dala a nie ich (ak ti to ozaj nevnútili).
v treťom ročníku som si uvedomila, že to, čo študujem ma vlastne ani nebaví a neviem si predstaviť, že by som v tomto odbore niečo robila v budúcnosti rodičia o tom nechcú ani počuť, lebo že som si to vybrala sama aj napriek tomu, že oni s tým od začiatku nesúhlasili a... no ono, je to celé komplikované skrátka :/
ja som ukončila štúdium v prvom semestri Bc., bola som v KE na UPJŠ na najväčšej debiline, nemalo to zmysel, samozrejme, že doma nechceli ani počuť o tom, mamina je labilná čo sa týka mojej školy, vysokoškolsky vzdelaná a asi si nevedela predstaviť, že by som z vš odišla a hlavne čo by som robila, akú prácu by som si našla keď mám akurát tak maturitu z gympla - žiadny odbor žiadna prax, nič. a predsa, asi po 3 mesiacoch čo som ukončila štúdium našla som si robotu v Reservede a už som tam aj chcela ostať a potom mi trklo, že to nechcem robiť dokonca života, predsa len mi stačilo vyše polroka stáť 13 hodín denne... robota pekná, handry mám rada, ale v 20 mať kŕčové žily.. nie neprosím. (okrem iného z toho osvetlenia v obchodoch padajú vlasy a kazí pleť ) tak som si proste dala prihlášku na školu v BB, odišla som z roboty a teraz zas študujem. či ma to baví, ešte neviem povedať, ale rozhodne je to lepšie a zaujímavejšie ako britské a americké štúdiá v KE
@sabnacke ja osobne nie, ale mám v okolí veľa ľudí, ktorí také malé polročné skúsenosti s BASkom majú ale náhodou moja učiteľka angliny na TUKE skončila BAS, takže to je taký pekný príklad
som na prvom rocniku druheho stupna ktory som dokonca zacala na inej (tazsej) skole a je dost mozne ze sa to stane. nebavi ma to a asi to nezvladam...uvidi sa po skuskach.
@strejdabob tak si musela vytrpieť.. ale človek ak do toho nie je na 280% zažratý, tak good bye. nie je to pre hocikoho. ale vzdávam hold tým, čo tú školy úspešne dokončili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som len rozmýšľala nad prerušením štúdia, keď som to už nezvládala ale už je všetko super-trúper!
ale rodičia by reagovali asi v pohode ale videla by som ich sklamanie...
a som tu
Rodičia to nechápu, ale snáď sa s tým vyrovnajú (ak mi to vôbec dovolia).
A je to kvôli syntéze viacerých dôvodov.
akurat nvm co potom.