moja drbnuta spolužiačka ktorá sedí za mnou v lavici si vytlačila na papier jeho fotky aj s tou čúzou a polepila si tým lavicu...ako keby nestačila že tam už mala nalepeného toho chuja z Prison break....FUUUJ ! :-!
@Ivanka , ja sedím so spolužiačkou, ktorá má oblečenie pokryté Twilight odznakmi, na všetkých zošitoch polepené plagáty, gigantický rozvrh s tými dvoma a každú prestávku jej z mobilu (s Twilight témou, tapetou a šetričom) huči Supermassive Black Hole.Mám ju svojím spôsobom rada, ale toto je už dôvod k ublíženiu na zdraví...
kurnava toto urcute zalozil daky pripad ktoreho frajerka ma miesto neho na pozadi toho typka :.......podla mna je to normlany v poho film a to ze niekdo natom fici je normalka kazdy film am svojich fandov boze taketo temy uzas
Knihu som nečítal, film som si pozrel a ak mám úprimne povedať tak to nebolo až také úplne zlé, ale také šialenstvo ako to vyvolalo si to určite nezaslúži. Ale ten ošial aj tak prejde ... ako prešlo Tokio hotel a podobné facini
a ja mam rada twilight precitalka som knihy ale neprehanam to mne je len luto toho herca toteraz onho nikto nezakopol a teras ma chudak tolko faniniek ze sa s toho aj dosrat mooze
Mne sa film pačil,bolo to pekne.knihu nečitam a asi ani nebudem,ale verim tomu,že aj kniha je v pohode,ale to čo teraz kvôli tou niektoré baby robia je už moc
hej zas setci tito kktkovia kerym sa nepaci twilight tu kazdeho urazaju a ked neni nieco podla nich zas tu kazdeho spicuju .. lebo kazdy komu sa paci napr twilight abo nwm napr HSM uz su jebnute male deti.. twilight je pohode film a hentoho roberta patisona nemusim ale tak co uz
chcem si tu knihu precitat ale fakt netusim co je na tom pribehu take super. Asi ma nejake zvlastne caro ako mal pokemon, spoluzacka nalepila v triede plagat s tym chalanom z Twilightu, inac jak hnusne zazera cojaviem davam tomu tak pol roka potom by to malo opadnut
To, že vy sa na to neviete pozerať nijak inak ako na somarinu neznamená, že to nie je dobrý film ani kniha.. xD Keby to naozaj tak bolo, tak by na to ľudia asi nechodili, nie? To by rozum dal xDD
je to dosť hlúpa otázka, keĎ ťa na svete štve len toto...Twilight je super film, skvelá kniha, fajn herecké spracovanie, scenár, režia, hudba k filmu, tak neviem čo riešiš sakra... je to až smiešne tieto diskusie, jasné že nový film s mladými hercami a s pútavým dejom zaujme... ale že koho si pi*ky davaju na pozadie do mobilu, tebe môže byť šumafuk
Ale neodsudzujem a nepovažujem za brak niečo, čo poznám len z počutia.
Presne toto bolo keď bol na vrchole Harry Potter. Drvivá väčšina tých čo na neho nadávali po tej knihe v živote nesiahli, maximálne videli film ktorý bol kvalitne skreslený. Až si to človek prečíta, pochopí podstatu a myšlienku tej knihy, môže ju objektívne hodnotiť. Nie že uvidím zopár obrázkov na lavici, trailer k filmu a už viem zhodnotiť celú knižnú ságu :p
Film je dosť dobrý a kniha/y sú geniálne, herci takisto slušní...nwm prečo nadávate na Twilight, keď vám vadí to, že podaktorím to moc lezie na mozog...
@matus33 , neviem, či aj druhá časť príspevku bola myslená mne, len pre istotu dodávam, že prvý diel som čítala.
A nemienim čítať ďalšie štyri, aby som získala pomyselné oprávnenie kydať na sériu.
Prvá kniha bola podľa mňa - neviem to slušnejšie nazvať - presladený grc s nerealistickými charaktermi (tým nemyslím, že boli upíri, ale že sa správali dementne).
Za predpokladu, že zvyšok série napísala rovnaká autorka v relatívne krátkom časovom období a neutrpela medzitým úraz hlavy, je pre mňa celá séria literárny brak, ktorý masy bezhlavo žerú.
Ja som to mala hrozne rada, kym to na Slovensku nikto nepoznal. Mania bola v Amerike a ja som bola totalne stastna holka, ze so mnou na SK bolo par ludi, co to mali radi... Co sa deje v poslednych tyzdnoch na Slovensku s holkami, no z toho sa mi kompletne dviha zaludok.
ano je to idiotina ja nechapem co na tom vseci vidia. kokos vsetci su poblazneni z nicoho! DD uz sa tesim ked sa vsetci uvedomia a zabudnu na to ako na ostatne filmy sak je to uuplne morbidne a hlavne ten edvart ci jako sa vola a ten jeho "uzasny" pohlad akoze ma kazdeho dostat!? To urcite. A nepiste mi ze som blba a pod. ja si tu vyjadrujem svoj nazor a to mi nikto nemoze zakazat a ani vyvratit a nadavat mi preto! D
ach jaaay... bida s vami... mam pocit ze tho je kazdeho osobna wec co ma na pozadi mobu, polepene na lavici a jaqymi odznakmi chodi powesany... ja mam tes 16 a maam tho na pozadi a co??? teras tho neznamena ze som blazniva 13 ktora sa zamiluje do kazdeho debilneho herca.... thaq jaq sa milion ludom paci herrz potter thaq sa mne paci twilight... a mam pocit ze viacerým ludom nielen mne... thaqze by ste mohli chapat aj tych okolo vas a nelen kazdeho buzerovat ked sa trosku lisi od vaseho stylu a vkusu....
hmm mne sa tá kniha zdá strašne nudná uvidím aký bude film.. ale od knihy som očakávala viac... je to super námet len ten dej bol strašne fádny... dal by sa zhrnúť do desiatich viet v podstate..
ako pohode ludia..polka tu poisala ze necitala nevidela ale je to blbost...och..ako to moze niekto vediet ked to nevidel..ja twilight milujem aj knihy kupujem..no niesom na to zavisla ako po niektory ..a stym s niektorymi suhasim..no ale tieto nazory co som spominala hore ma ohromuju.. trapass
kebyze je to nejaky obycajny film,plus obycajna kniha,nepoviem..neriesim nic,ved v pohodkeee. lenze to zase prislo z ameriky.. tam su vsetci tinedzeri tym posadnuti..uz to je trapne.. okej,pride to na slovensko..bilboardy,reklamy,plakaty..vsade..dakujem pekne. zrazu na to vsetci zacnu chodit do kina..keby len raz..este lepsie. potom si to zacnu davat ako tapety na mobil,setric obrazovky..tak to mam uz dost..plus este nejake odznaky,obaly na zosit a podobne blbosti. este ked to vidim na birdz,tak to je uz ako fakt vela..potom mi pindate preco sa do toho staram? lebo ma to stve ze je to vsade a su vsetci zmagoreni. je to trapne. hlavne pubertalne pipky 15 rocne..aj spoluziacka..kamaratka to ma rada,bola na tom v kine,citala knihy..to je okej,ma to rada,ale nebola na tom milionkrat a nelepi si toho chlapa vsade...to nepochopite.dovi
Je sice maximalne trapne,ekd si davaju na pozadiejeho/jej fotky a lepia si s tym stenu a ja nwm čo ešte... ale ja som už prečitala všetky 4 knihy xD a nemyslim si,žeby som bola posadnuta.. kniha sa podarila... dokaže čitatela udržať pri nej sedieť xD
Takže, musím uznať, že vy všetci, čo tu píšete aká je to kktina máte na to oprávnenie. Ani sa nečudujem, že si to myslíte. Ja milujem Twilight. Ale mám na mysli KNIHU! Tú som čítala ako prvú, dávno predtým, ako okolo toho bol taký cirkus. Potom som videla film. Na prvý krát som bola sklamaná, ako je známe že film sa nikdy nemôže vyrovnať knihe, ale toto ma fakt šokovalo. Na druhý krát sa mi už začal aj páčiť, skrátka to sa nedá nenávidieť film a zároveň milovať knihu, podľa ktorej ten film je No a čo chcem povedať. Aj mňa serú, NESKUTOČNE ma serú tie 11-ročné detičky, ktoré z toho robia komerčnú sračku, ktoré sa nazývajú "Twilighters", furt o tom rozprávajú, aký je Edward sexi atď atď, a robia to len preto, že si myslia že potom budú cool, lebo je to novinka a je to teraz všade, a čo ma najviac štve, že tie decká prijebané tú knihu ani nevideli!!! Len furt dookola pozerajú ten film, teda mňa by to nebavilo. A pri tom vôbec nevedia o čom to je!!! Môžem fakt súhlasiť, že je to jedna z najlepších kníh desaťročia, mňa osobne úplne pohltila a nemohla som sa od nej odtrhnúť, veď som ju aj prečítala za jeden deň Film pošpinil meno vynikajúcej knihy. Strašne ma to mrzí. A nemôžem si to odpustiť, ale je to tak, aj vy, BIRDZ z toho robíte tú už spomínanú komerčnú sračku... Lebo ste to sem strčili a aký to má výsledok? Akurát ste na to nalákali ďalšie retarované nevyzreté detičky. Naozaj, spravte si medzi tými "fanúšikmi" vo veku 5-11 rokov prieskum a spýtakte sa ich, koľko z nich videlo film a koľko z nich aj čítalo knihu! JE MI Z TOHO ZLE!
Ja si myslim....ze Twilight je super...Ale fakt..Film sa newyrowna knihe..Knihu som citala uz nejaku dobu predtym... A newedela som sa od nej odtrhniut...Akoze aj film je super...Ale newem preco z toho robite taky cirkus..Co sa do wsetkych ludi co maju Twilight radi navazate? Ja zbonujem twilight..Aj film som uz widela welakrat..Ale fakt knihe sa to newyrowna...Je wela ludi akoze neprawych "Twilighters"... Lebo teraz je to prawe IN...A pochybujem ze wobeec wedia ze aj kniha existuje...Mno ale co je wela to je wela..Aj ked sa osobne powazujem za dostatocne zblaznenu do twilight nesom az tak sprosta abu som sa hrala na upira..xD A ked nemate radi twilight tak sa tym neserte pliis...
Je to somarina ... Presne takéto ošiali vznikali pri HSM .. Každý si toho trtka dával na pozadie z mobilu hrali HSM songy... A teraz presne to isté s Twilight:/.. NO čo bohužial existujú aj také tipy čo to strašne prežívajú .... A o chvíľu je tu další podobný film a každý bude šalieť za ním ...
tvoj nazor mi je ukradnuty na twilight.. lebo ocividne nevies o com rozpravas.. aa k veci. skor ako film sa mi pacili knihy. precitala som vsetky, okrem poslednej k tej som nemala cas sa dostat a musim povedat, ze je to najlepsie citanie.. nehovorim, ze ti to nieco da do zivota, ved nie je to encyklopedia ale ako relax, je to urcite najlepsi sposob. a nadavanie ludom, co chodia na to do kina x-krat? a co ta do toho? ved to je ich zivot..a ked nadavas niekomu do trapnych P*c, len preto, ze chodia do kina a maju niekoho na pozadi, tak ty si dobre trapna!!
tak tak, každý ma nato iný názor. Mne sa to náhodou veľmi páči.. A naozaj nechápem čo toto je za otázku. Čo to koho trápí či ma niekto hentoho na pozadí alebo nie šak ich vec. Však nikomu neubližujú
asi jedine co ma na twilighte stve je ta prehnana hysteria co som uz raz na birdzi aj pisala...je to dobra kniha....ty co ste ju ani necitali a pi*ujete na to tak si to aspon precitajte...lebo tu istu chybu som robila aj ja.....a ked som to precitala tak som bola z toho troska tak mimo.....je to fakt dobre...
BOŽE!!!!!!!!! prestante tu uz nadavat na Twilight podla mna je to uzasny film a este lepsia saga! nie som na nom zavisla ako podaktori ludia ale ked sa im to az tak "mooocenqo paaaci" tak sa im do toho nestaram!
nechapem na co to, dokelu, furt rozoberate...? nedokazete sa zmierit s tym ze sa cca 1 miliarda ludi zblaznila do nejakej knihy, pripadne filmu? na co to vobec RIESITE???
je vec kazdeho jednotlivca co sa mu paci a vy nemate pravo mu za to nadavat! takze nie su trapni ti ktorym sa Twilight paci, ale ti, co si to o nich MYSLIA!!!!!!!!!!!!!!!
btw "idiotina" nie je twilight, idioti su ti co maju potrebu furt o nom zakladat dalsie fora a ankety!!!!!!!!!
vsetci co nadavate na twilight ste trapny a ubohy... Twilight je genialny tak na to prestante nadavat za to ze neviete citat a nemozete si to precitat to je vasa chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
jej, Muse!
Pokiaľ to človek berie ako dobrú knihu ktorá mu možno niečo dá do života je to v pohode.
Idiotina je ten prehnaný fanatizmus, ale ten človek nájde pri všetkom :p
Lezie ti to na nervy ? Tak ich nerieš. Ich bordel, nech si robia čo chcú, pre mňa za mňa nech sa dajú aj preoperovať na tých hercov.
Neviem, nečítal som ju :p
Ale neodsudzujem a nepovažujem za brak niečo, čo poznám len z počutia.
Presne toto bolo keď bol na vrchole Harry Potter. Drvivá väčšina tých čo na neho nadávali po tej knihe v živote nesiahli, maximálne videli film ktorý bol kvalitne skreslený. Až si to človek prečíta, pochopí podstatu a myšlienku tej knihy, môže ju objektívne hodnotiť. Nie že uvidím zopár obrázkov na lavici, trailer k filmu a už viem zhodnotiť celú knižnú ságu :p
A nemienim čítať ďalšie štyri, aby som získala pomyselné oprávnenie kydať na sériu.
Prvá kniha bola podľa mňa - neviem to slušnejšie nazvať - presladený grc s nerealistickými charaktermi (tým nemyslím, že boli upíri, ale že sa správali dementne).
Za predpokladu, že zvyšok série napísala rovnaká autorka v relatívne krátkom časovom období a neutrpela medzitým úraz hlavy, je pre mňa celá séria literárny brak, ktorý masy bezhlavo žerú.
BOŽE!!!!!!!!! prestante tu uz nadavat na Twilight podla mna je to uzasny film a este lepsia saga! nie som na nom zavisla ako podaktori ludia ale ked sa im to az tak "mooocenqo paaaci" tak sa im do toho nestaram!
nechapem na co to, dokelu, furt rozoberate...? nedokazete sa zmierit s tym ze sa cca 1 miliarda ludi zblaznila do nejakej knihy, pripadne filmu? na co to vobec RIESITE???
je vec kazdeho jednotlivca co sa mu paci a vy nemate pravo mu za to nadavat! takze nie su trapni ti ktorym sa Twilight paci, ale ti, co si to o nich MYSLIA!!!!!!!!!!!!!!!
btw "idiotina" nie je twilight, idioti su ti co maju potrebu furt o nom zakladat dalsie fora a ankety!!!!!!!!!