ja si kukam Danyho 11 zrazu plesne vsetkymi oknami naraz , zacne svetlo blikat a na zachode sa zacne zapinat a vypinat elektricky ventilator , vonka zvuk ako prudove lietadlo a prave zlamalo par konarov na strome pred vchodom , zo je žúúžo ale lutujem vsetkych ktory sa dnes mozno dali na stanovacku :/
ty kokos, to čo bola toto za búrka?!!! už to nechcem nikdy zažiť!! o ulicu vyššie blesk, potom DLHÉ iskrenie káblov, teraz?? tá ulica neexistuje! TMA ako koniec sveta! nám? okno rozjebal vietor, v pohode, skoro som infarkt dostala! a ešte stále sa blýska ((
@pernik z teba môže byť normálne meteorológ ...Iľko v mladšom vydaní ..
Zlaté Moravce u nás vraj bola strašná búrka, ale ja som ju prespala a o ničom neviem....a nikto mi neverí že som sa na to "trieskanie" nezobudila vraj by zobudilo aj mŕtveho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
hm, na celom slovensku výstraha 2.stupňa, to nevyzerá prívetivo
lokalita: zlatá stredná cesta
Mám podozrenie že hrmí ale pre TV to nepočujem.
Ty kokot to čo je? 2012 prišlo o dva roky skôr.
ja nechcem búúúrkuu ani bleskyy
Vyzerá to furt horšie a horšie...
bývam pri Bratislave.
Nad nami sa sformoval obrovský búrkový mrak, ktorý sa pohybuje smerom na sever-severovýchod, odhadujem, že východ zasiahne nadránom...
Zlaté Moravce u nás vraj bola strašná búrka, ale ja som ju prespala a o ničom neviem....a nikto mi neverí že som sa na to "trieskanie" nezobudila vraj by zobudilo aj mŕtveho...
STAL MI PIPIK!!!