Chcela by som sa spytat. Je uz neskoro keby som zacala chodit na krasokorculovanie? Ked som bola dieta strasne ma to bavilo. Kvoli vaznim dovodom som musela prestat. (vdety som este nechodila na niake extra treningy iba tak pre zabavu) Ale teraz to strasn
no možno ked to chceš robiť nejako súťažne, tak to bude pre Teba ťažšie, kedže oni to už robia od detstva..Každopádne, ked Ta to napĺňa tak by som to na Tvojom mieste skúsila, aspoň budeš robiť niečo, čo Ťa baví.
Ja som začala v 17-tich. So začiatkom v deviatich máš ešte pokojne šancu pretekať na majstrovstvách, ak máš talent a budeš na sebe naozaj pracovať. Ale nemáš deväť. Lenže potom v otázke alebo v profile chýba tvoj vek, pýtať sa či je neskoro bez tohto údaju nemá veľmi zmysel
@vlcica1989 tak asi je uz neskoro no...ale asi sa to dobehnut neda co? :/ ... tak skoro vzdy som to robila pre zabavu (dokym nezacali problemy :/) ale tak nevzdam sa a zacnem zase dakujem velmi pekne
@momoglamorous okolo mojho pripadu uz je neskoro..kedze sa tomu profesionalne bohuzial uz nemozem venovat ( iba pre zabavu mozem) ... preto tvrdim,ze su to iba keci
@story a aky je rozdiel venovat sa tomu profesionalne a pre zabavu? to neznamena, ze to nemozes byt lepsia ako profesional a v konecnom dosledku sa tomu stale budes venovat ci uz len pre zabavu
@momoglamorous no podla mna to je velky rozdiel profesionalne alebo pre zabavu...tak ano,ale zase pozri ja sa musim naucit napr. Salchow, Toeloop atd..to su prvky co sa ucia( urcite vies co myslim)..a ja osobne ich neviem a tak trenerku si najdem ,ale tak no neviem neviem no...kedze podla ani nvm ci by som mohla chodit na niak sutaze lebo dobehnut to tak to neni ziadna sranda
@story chapem rozdiel je len v tom, ze profici chodia na sutaze...ty mozes byt rovnako dobra ako profik aj bez toho, aby si zavodne sutazila, len to som sa snazila vyjadrit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pokiaľ nechceš ísť s tým na olympiádu tak prečo nie...
no možno ked to chceš robiť nejako súťažne, tak to bude pre Teba ťažšie, kedže oni to už robia od detstva..Každopádne, ked Ta to napĺňa tak by som to na Tvojom mieste skúsila, aspoň budeš robiť niečo, čo Ťa baví.
tak vela stastia