v skratke chodila som s jedným chalanom lenže ma podviedol..už druhý krát....nechala som ho a nato 2dni ho zabasli....koli uplnej kktine...vyjde až v juli a teraz napísal jeho sestre list že spravil kktinu že to lutuje a že ma strašne miluje...no newem či
lenže mal by to v piči písat jej ked vyjde až v juli...A mohol sa na mna vyjebat ani ma nespomenut v liste a písat o tých jeho kamarátkach s ktorými ma podviedol
ked ho zabasli na dlhsiu dobu, urcite nie kvoli "kktine".. ja osobne nemam prilis rada spolocnost takychto ludi, ale tak mozno ako hovoris sedi nepravom a jedine ty vies aky je.. ale to je predsa tvoja vec a tvoje rozhodnutie, nie nase... konaj ako uznas za vhodne...
Hmmm sedi? Doba partia ked vyjde s Vysokej skoly pre kriminalnikov tak vzdy bude dajaky kamarat a porudzi co vsetko vyriesi...Kurnik mas 16 a azhadzuejs sa s vagabundom?! Ser nanho mas naviac (Aspon podla fotky)
Kvôli úplnej kktine a pustia ho až v júli? Skončila by som s ním len preto že ma podviedol nie to ešte aby bol v base.... A konaj ako chceš... Tvoj život....
Figu zmizne dovera uz po prvom raze...nehvoorime o 20 rocnom manzelstve ale o pubertalnych vztahoh aj man chalan raz podivedol ale naferovku mi vsetko pekne povedal, az do pre man privelykch podrobnosti...len ejdna vec ze ekd tu babu stretnem, aj ked je to uz stara azlezitost, vysklbem jej vlasy to treba brat atk ze chalani maju myslenie podstatne nizsie ako baby
Never mu,,je to klamááár. Teraz je v base tak mu je všetko ľúto, ale akonáhle ho pustia von a zase bude všetko po starom.
Nenechaj sa ním opantať, najskôr má strach z toho, že nevie ako budú naňho dievčatá reagovať, keď ho pustia, a tak ti hustí do hlavy somariny, aby mal nejakú pistku v prípade, že sa nič lepšie nenájde.
ja vravím že 16-stky sú jeblé on ťa podjebával s kamarátkami a ty to berieš v pohode a viac ťa serie, že ti na nejakom zdrape papiera napísal z basy, že ťa miluje a ty nevieš čo máš robiť
ako ja, že ma dievčenská jebnutosť už nemôže prekvapiť do toho baby aspoň vidím aké ste úbohé chudery, dobré iba na sex...
@stodvacinkar väčšinu báb priťahujú práve takíto týpci...s tým proste nič nezrobíš a ešte je tu otázka, či táto tu naša košičanka nie je hip-hoperka...ak hej tak sa ani nedivím...od tohto druhu sa nič dobré čakať ani nemôže
ja by som celu situaciu prestala riesit v momente kedy ma dvakrat podviedol...niekto kto ta podvedie raz dobre..mohol zakopnut a velmi velmi sa uvedomit, ale pokial to spravi dvakrat a este je vo vazeni neviem, co riesit..ja by som neriesila zasluzis si viac ako niekoho kto podvadza a je vo vazeni..nemyslis??
@holyknight ukľudni si hormóny láskavo,každý veci bere tak z jakého pohľadu sa kuká a ty keď si všímaš práve takéto baby,tak by si anilen nemal otvárať takéto ankety,myslím že tú babu práve takýto názor aká je chudera a podobne nezaujímal.Práve takýto ako ty boli vo svojich 16-tich rokoch rovnaký.
A k veci,no čo ti poviem moja.Začala si si s grázlom tak tu to máš.A on len vie že tam bude dlho pri chlapoch,tak chce aby ho niekto čakal keď sa odtiaľ dostane a vie že ty si taká že počkáš.Ale ser naňho.S ním nikdy nebudeš mať dlhoročný rozumný vzťah ba aj niečo viac.
A na druhej strane priznaj si že o 2 bo 3 týždne už budeš pokukovať po inom.Zíde z očí zíde z mysle.A rozprávky je Konec.
°@holyknight každý sa učí na vlastných chybách...dievča je zmätené, čo je primerané jej veku...za to ešte nie je chudera! Nie všetky dievčatá sú preto chudery!
tak to je dobre.. teba dvakrat podjebe, este je to aj looooseer..a ty rozmyslas, ze by si sa s nim dala nebodaj dokopy a odpustila mu? No tak bud s nim stastna ale si dobre naivnuučkáá..
@holyknight no keďže ja mám 16 a nazval si tým nepriamo kvôli niakej naivnej aj mňa jeblou chuderou...no čo si čakal ....a zas pobúriť obecenstvo niakym výrokom bez hlavy a päty ktorý niekoho uráža si priznajme nieje talent.To dokáže každý
@48 hej presne človek ma iný názor na vec a už je zlý @49 ale musím ti niečo uznať si asi jediná čo mi oponuje v tvojom veku bez urážok a vulgarizmov väčšinou sa ľudí v tvojom veku zastanú spomínaní ochrancovia detí nad 18 rokov
btw to je už na tebe či si to berieš k srdcu
Ja neviem, čo chceš počuť. Myslíš, že je správne ak ťa niekto podvedie? Nie raz, ale dvakrát? Koľko spolu chodíte, že ťa už stihol dvakrát podviesť? Čo sa týka jeho pobytu vo väzení, neviem začo ho zavreli, tak posúď sama, čo je pre teba najlepšie.
P.S. Neimponuje ti trochu to, že je v tej base? Len tak na zamyslenie. Píšeš to na dvoch fórach, dosť to zdôraznuješ a ospravedlňuješ tým, že to bolo za "kokotinu".. Mnoho nás (žien, dievčat) priťahujú "grázli" , pretože pre nich predstavujú dobrodružstvo, zábavu..
Precitaj si clanok na diva.sk ... clanok s nadpisom: (Zamilovaná do „grázla“? Typické!) ... nenormalne ti tam poradia ... osobne som ho necitala, vsak ten nadpis vravi sam za seba... a hlavne ta cela stranka...
Osobne si myslim, ze mas na lepsieho...
(taketo diskusie by mali mazat hned na zaciatku ... )
podla mna sa na neho vykasli a neposer si mlady zivot takym niekym kto je uz teraz v base...mas predsa naviac nie?? a ked ta podvadzal tak to by som ani neuvazovala o tom ci ho chcem spat.keby ma chalan podviedol tym by u mna natrvalo skoncil.
už bol raz v base...sa to bude snim vliecť cely život..a aj ludia sa budu inak na neho pozerat...nenajde pracu a ak hej tak len daky pomocnik....buducnost nema ziadnu...uz len koli base!!
ja nwm no ked je v base a pise sestre ze ta ma rad tak ja nwm no mozno by si mu mala dat este sancu ale nwm fakt musel by som ho poznat no. ale tak keby ta chcel iba vyuzit tak uz by asi sral na teba , a ked teda pise ze ta ma rad tak asi to tak je ...nwm fakt no skus mu dat sandu este...potom mi napis jak to dopadlo ,,,diky cawko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Celý východ je v prdeli!!
Nenechaj sa ním opantať, najskôr má strach z toho, že nevie ako budú naňho dievčatá reagovať, keď ho pustia, a tak ti hustí do hlavy somariny, aby mal nejakú pistku v prípade, že sa nič lepšie nenájde.
ako ja, že ma dievčenská jebnutosť už nemôže prekvapiť do toho baby aspoň vidím aké ste úbohé chudery, dobré iba na sex...
Hej, chalan je v pohode, babe určite treba vlasy vyšklbať
A k veci,no čo ti poviem moja.Začala si si s grázlom tak tu to máš.A on len vie že tam bude dlho pri chlapoch,tak chce aby ho niekto čakal keď sa odtiaľ dostane a vie že ty si taká že počkáš.Ale ser naňho.S ním nikdy nebudeš mať dlhoročný rozumný vzťah ba aj niečo viac.
A na druhej strane priznaj si že o 2 bo 3 týždne už budeš pokukovať po inom.Zíde z očí zíde z mysle.A rozprávky je Konec.
nemam slov...
@49 ale musím ti niečo uznať si asi jediná čo mi oponuje v tvojom veku bez urážok a vulgarizmov väčšinou sa ľudí v tvojom veku zastanú spomínaní ochrancovia detí nad 18 rokov
btw to je už na tebe či si to berieš k srdcu
Ja neviem, čo chceš počuť. Myslíš, že je správne ak ťa niekto podvedie? Nie raz, ale dvakrát? Koľko spolu chodíte, že ťa už stihol dvakrát podviesť? Čo sa týka jeho pobytu vo väzení, neviem začo ho zavreli, tak posúď sama, čo je pre teba najlepšie.
P.S. Neimponuje ti trochu to, že je v tej base? Len tak na zamyslenie. Píšeš to na dvoch fórach, dosť to zdôraznuješ a ospravedlňuješ tým, že to bolo za "kokotinu".. Mnoho nás (žien, dievčat) priťahujú "grázli" , pretože pre nich predstavujú dobrodružstvo, zábavu..
Osobne si myslim, ze mas na lepsieho...
(taketo diskusie by mali mazat hned na zaciatku ... )