volakedy hej ale teraz uz len par skladieb ..ale ked vidim tie soplane s hackovanymi capicami co sa predtym obliekali do hip hop stylu a pred rockovy styl tak mam chut ich ovracat a uz aj hudba sa mi hnusi
@rabbitko9 Keď to bolo len takto ako to opisuješ ty tak som to ešte znášala... Ale keď na tie isté party na ktorých pred čo ja viem rokom boli ľudia ktorí to skutočne milovali a teraz tam vidím hentie pičky v háčkovaných čapiciach tak sa mi naozaj zdvihla žlč!
To ide ruka v ruke už potom aj na od reggae cez dub,dnb aaaaaaaaž po neurofunk nejaký točia tam zadkami, olizujú sa tam s bárským a podobne a za všetko môže šeps !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@kolini suhlas cislo dva o spojeni ska a reggae
kedysi vo velkom, prilezitostne este stale, po sepsomanii v sukromi ale radsej
z čistého klasikého mám rád iba zopár jednotlivcov (Bob, Damian, Peter Tosh a pod.)
presne na to som myslela
@fakecocacolazero
iba raz som to povedal a uznávam ho že spravil ničím taký rozruch
To ide ruka v ruke už potom aj na od reggae cez dub,dnb aaaaaaaaž po neurofunk nejaký točia tam zadkami, olizujú sa tam s bárským a podobne a za všetko môže šeps !