@laurikaaa Nechaj to tak. Sme divné. A nesympatické pre osobu, kt. neovláda gramatiku a nie je schopná argumentovať adekvátne svojmu veku. Aká, škoda... Vážne
@hippiechick ...:Mne to bolo jedno,že čo mi píše. Začalo sa to tým,že som divná a že som divný párik s chalanom. Ale teraz ma proste neznáša už. Nečakám od nej žiadnu inteligentnú odpoveď ale chcela by som vedieť,aký problém má so mnou / tebou..
@nevycerpavaj .... prečo mám pocit,že toto fórum bolo založené nato aby si povedala mne a dalším babám,že sme divné? A ešte k barbie,aj ty tu máš profilovku takú akú máš...
@hippiechick ja to už seriem celé ( prepáč za výraz,no ale inak sa to nedá)
@dee99 ja len hovorym ze je to kurva no to si si isto uz davno overil .. slabo si si zastal svoju priatelku? aka je v sexe vymakana co ked mala v sebe viac vtakov ako jej matka
@nevycerpavaj.... Aj by som ti niečo povedala,lenže čo? Hmm,ja neviem kto si,nevidím tvoju fotku,si fake a vidím,že máš so mnou problém. No slniečko zajtra snáď zasvieti aj pre teba.... Ži a nechaj žiť ! S láskou tá divná
PS : Ja viem že som ku*va,sliepka,mrcha,divná,krava... atď .. ved vieš čo som ... * Uži si svoj život a nerieš ten môj... Ja viem,že ten tvoj je statočne nudný,len ťa chcem poprosiť,problém si rieš so mnou v ts.ke... Nemusíš sem dať nato fórum-jedna vec a druhá neťahaj mi do toho chalana.... Ďakujem za pochopenie .... Si zlatá
@nevycerpavaj máš problem snou takže máš problém aj somnou...pozri sa si internetová pička.neviem máš male kozy?rapavý xicht?,pohadala si sa s chalanom?jaj ty asi žiadneho nemáš.. Dobre to sa da reišiť aj inak ale neser sa do ludi ktory ti nič nespravili,ktorých ani nepoznáš.... chod spať.. "nejeb sa ty domna nebudem sa jebať do teba"
@dee99 hej ze to hovoris prave ty to tvoja baba si tu nevie dat vlastne fotky stahne s netu a da si to tu ako svoju fotku je to klamarka. vies kto ma male kozy? tvoja baba alebo resp ta baba na tych fotkach nech je tam ktokolvek .... a jasne budem si pamatat tie tvoje dobre rady
@nevycerpavaj Samozrejme,že mám fotky z netu.... Si inteligentná,keď si nato prišla... Hej tá baba -američanka? má jednu chybu nemá kozy :/ nemáš niaký program kde jej ich zväčším? Díky za radu,budem si ju vážiť
@nevycerpavaj ešteže si len píšeme pretože ti musi riadne kandliť spapule už si si tam nasrala viac než dosť... nepisala si nahodou že lálu poznáš?že sa kurví? a teraz sa pýtaš či je to ona na fotkach? kks ty niečo berieš?
@nevycerpavaj Páči sa mi akým spôsobom si vyžaduješ moju pozornosť. Lichotí mi, že som ťa natoľko upútala, že ma vťahuješ neustále do diskusie a pravdepodobne za monitorom netrpezlivo čakáš či ti napíšem a čo.
No ja ti neviem čím takým ťa poteším. Pusu som ti už poslala...
Boha ty vyčerpávačka !!! ja sa tu snažím byť aká taká milá na teba a ty tu začneš nadávať do môjho chalana ... Ty sa trochu uvedom,už na teba nik nemá nervy ak si si nevšimla,ako som už spomínala vyššie ak máš problém so mnou rieš si ho so mnou....
Jeho nechaj tak. Krista,fajné nervy si mi spravila,no ale isto fajné... Fotky nemám " stjahnuté" ani stiahnuté
A áno hráme to,že spolu chodíme.... Už to môžem jebať,posledné čo tu píšem,krista ! Už ma jebeš dobrý tyždeň no ale dnes si to dorazila...
Dúfam,že si spokojná ... ešte mi do TS.ky môžeš napísať načo to bolo dobré.... Budem si to vážiť .... Díky a ešte jedna pusinka na dobru noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
PS : Nevyčerpávaj *
ti si divna mas pravdu aj s tvojim chalanom aky to ma nick?
@3 nevycerpavaj
A vlastne ako som sa dopracovala k tomu,že som divná respektíve aký problém máš s mojím chalanom?
@hippiechick ja to už seriem celé ( prepáč za výraz,no ale inak sa to nedá)
alebo @dee99 naš KENo nechceš nječo povedať?
Myslím, že by sme sa mali nad sebou zamyslieť. Vieš... Ona nebude hocikto, keď dokáže hneď z foto určiť kto je ako vytrtkaný..
Dnes sa mi nebude spať dobre, keď si uvedomím že sa nepáčim niekomu takému. Ach... Asi si uviažem slučku..
@nevycerpavaj
» www.urbandictionary.com/define.php?term...
Prosím, buď moja kamarátka.
si divný
lebo jej to to dobre jebe na tu pojašenú hlavu.
@darkkizz si divná !!!
@dee99 ... nejdes nam este daco povedat k tvojej ruzovej barbí?
ty si fake alebo piča?
@darkkizz a čo tak možnosť fake piča?
@darkizz chapeš nejaky tipek sa nudí urobi si fake nick a ludom nadáva že su divný.. urobila si chybu že si sem písala už si divná aj ty..
@laurika nejdes k tomu nieco dodat?
PS : Ja viem že som ku*va,sliepka,mrcha,divná,krava... atď .. ved vieš čo som ... * Uži si svoj život a nerieš ten môj... Ja viem,že ten tvoj je statočne nudný,len ťa chcem poprosiť,problém si rieš so mnou v ts.ke... Nemusíš sem dať nato fórum-jedna vec a druhá neťahaj mi do toho chalana.... Ďakujem za pochopenie .... Si zlatá
@dee99 ja s tebov problem nemam len ze mas odveci trapnu ruzovu babu
@hippiechick si odveci fajne ...
Tak se hned tak nečerti prdelko
Radšej budem od veci ako tak fajne nad vecou ako ty.
Ach.. Až som vysmedla z toľkých bozkov...
hipi kurca bozkavaj zrkadlo
vy to hrate ze spolu chodite? aky to ma dovod ...
@hippiechick uz si ticho? diky
pokračovanie nabudúce
No ja ti neviem čím takým ťa poteším. Pusu som ti už poslala...
Juj! A ticho nie som. Stále sa smejem...
Jeho nechaj tak. Krista,fajné nervy si mi spravila,no ale isto fajné... Fotky nemám " stjahnuté" ani stiahnuté
A áno hráme to,že spolu chodíme.... Už to môžem jebať,posledné čo tu píšem,krista ! Už ma jebeš dobrý tyždeň no ale dnes si to dorazila...
Dúfam,že si spokojná ... ešte mi do TS.ky môžeš napísať načo to bolo dobré.... Budem si to vážiť .... Díky a ešte jedna pusinka na dobru noc