Je vhodné si dať tetovanie aj keď nemám ešte úplne vyvinuté telo?
Chcem si dať tetovanie, no nikde na nete som nevedel nájsť, že keď si ho dám teraz a potom ešte vyrastiem (približne 5 cm) + posilujem, či bude nejak rozťahané alebo sa prispôsobi a nič sa nestane
Iba pri extremnych nabratiach sa to moze zdeformovat, inac v pohode. Ja tetovanie nemam, ale co citam na nete, tak typek mal v objemovke ruku +6cm a v pohode. Ale inac, mila travicka, si si to mohol vygooglit aj sam
takto...ako roztiahnuť sa ti to môže aj nemusí... ale zober si, máš 16 nenáhli to...a radšej si peniaze odlož alebo investuj do niečoho šikovného/potrebného... počkaj si pár rokov kym as trocha vyrysuješ, ako fyzicky tak i psychicky a potom niečo daj
a napr. moja koža je taka divná... keď som začala cvičiť a vycvičila som si super riť, tak spolu s ňou som si vycvičila aj strie a keď si predstavím také tetovanie popretkávané striami tak tetovanie ani mat nechcem ale v tvojom veku som chcela a dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a napr. moja koža je taka divná... keď som začala cvičiť a vycvičila som si super riť, tak spolu s ňou som si vycvičila aj strie a keď si predstavím také tetovanie popretkávané striami tak tetovanie ani mat nechcem ale v tvojom veku som chcela a dosť